Πηνελόπη Πλάκα: «Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης»

Πηνελόπη Πλάκα
© NDP

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πλάκα μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για την περίοδο που «φλέρταρε» με την κατάθλιψη.

«Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο»

«Με κάτι που έγινε στην προσωπική μου ζωή αποφάσισα να μη ζορίζομαι και να μην αγχώνομαι. Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε ψυχολόγος. Δεν καταλάβαινα τι έχω, αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για επτά μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο. Μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα και μου το είπε. Μου σύστησε και τον ψυχολόγο της, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα… Ναι, πηγαίνω σε ψυχολόγο, αλλά όχι πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε τρία χρόνια μαζί»

Η Πηνελόπη Πλάκα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Με τον σύντροφό μου τον Θοδωρή είμαστε μαζί τρία χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Παλιά δεν ήθελα να μιλήσω γι' αυτό, αλλά τώρα πέρασαν τρία χρόνια. Δεν με αγχώνει μια πρόταση γάμου, απλώς δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μαμά».

 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα