Άγριες Μέλισσες spoiler: Χαμός με την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού

Οι Άγριες Μέλισσες μετά από την παύση τους εξαιτίας του Πάσχα επιστρέφουν στη μικρή οθόνη και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές καθώς όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του β' κύκλου όλα τα ένοχα μυστικά θα απαντηθούν.

Ο Τάσος Χαλκιάς που υποδύθηκε τον πατέρα του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Enjoy» αποκάλυψε πώς θα βγει στο φως ο φόνος του Γιώργου Σταμίρη.

-Είναι ξεκάθαρο, ο Δούκας παραποίησε τη διαθήκη και έβαλε στην άκρη τον Μιλτιάδη. Ο παππούς Σεβαστός τον είχε τον Μιλτιάδη στα μάτια του πολύ υψηλά, καθώς είχε πολεμήσει στο μέτωπο στο Β’ παγκόσμιο πόλεμο…


«Μα, έχει φανεί αυτό ήδη από τη σειρά, ο πληρωμένος συμβολαιογράφος που έβαλε ο Δούκας για να παραποιήσουν τη διαθήκη. Ο Μιλτιάδης αδικήθηκε. Ο Σέργιος Σεβαστός ήθελε τα δύο αγόρια του να συμφιλιωθούν. Η νέμεσις είναι νομοτελειακή για τον Δούκα. Το πιστεύω. Θα πληρώσει κάποτε για όλα. Μπορεί να αργήσει να τιμωρηθεί από τον Θεό και τη δικαιοσύνη, αλλά κάποτε θα έρθει η πτώση και καταδίκη του. Έχει κάνει και πολλά εγκλήματα. Ο Σταμίρης, ο Γιάννος, ο βοσκός, ο Θέμελης. Άλλα από πλεονεξία, άλλα από εκδίκηση, άλλα από θέμα τιμής. Αυτό το αίμα που έφυγε από τις φλέβες ανθρώπων δεν θα πληρωθεί; Πιστεύω πως ναι. Και αν δεν πληρώσει αυτός, θα πληρώσουν τις αμαρτίες τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Δυστυχώς», απαντάει αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο Τάσος Χαλκιάς προσθέτει επίσης για τις Άγριες Μέλισσες: «Με το που βγει στο φως ο φόνος του Γιώργη Σταμίρη, παρόλο που τα κορίτσια του πάνω σε άμυνα σκότωσαν τον Σέργιο και έπεσαν πάνω του σαν Άγριες Μέλισσες και τον έφαγαν το μοιραίο βράδυ του γάμου, πολλοί θα τις καταλάβουν τις Σταμίραινες και θα τις δικαιολογήσουν. Οι Σταμίραινες έχουν να τα βάλουν με μια σκοτεινή οικογένεια, σκληρή, καταραμένη. Αν δεν γίνονταν Άγριες Μέλισσες και Σφίγγες, θα τις έτρωγαν οι Σεβαστοί. Δεν έχουν να κάνουν με τρυφερούς ανθρώπους, γεμάτους αγάπη, αλλά με λύκους».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα