«House of Fame»: Η αποχώρηση και οι 4 νέοι υποψήφιοι

Ελένη Φουρέιρα
© in.gr

Ένα ακόμα live του «House of Fame La Academia» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (7/5), το οποίο τα είχε όλα, και «έκλεισε», ως συνήθως, με την αποχώρηση της εβδομάδας, αλλά και την ανάδειξη των τριών νέων υποψηφίων.

Χθες βράδυ, στο τέλος του live του «House of Fame La Academia», είδαμε την αποχώρηση της εβδομάδας, ενώ όπως είθισται ανακοινώθηκαν και τα τρία νέα ονόματα των σπουδαστών εκείνων που θα είναι υποψήφιοι αυτή τη βδομάδα.

υποψήφιες προς αποχώρηση του «House of Fame»
© SKAI.gr

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Έλενα, Μαριάννα και Πηνελόπη,  οι οποίες με ανυπομονησία περίμεναν για αρκετή ώρα, προκειμένου να μάθουν ποια από τις τρεις του τελικά θα δει την πόρτα της εξόδου από την Ακαδημία Μουσικής\.

Ποιος αποχώρησε τελικά από την Ακαδημία;

Η παρουσιάστρια του show Ελένη Φουρέιρα κάλεσε on stage τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση, προκειμένου να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Αρχικά, safe τέθηκε η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, και στην συνέχεια, το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στην Έλενα Δομάζου και την Μαριάννα Κάρα.

Έτσι, από την ψηφοφορία του κοινού προέκυψε πως η Έλενα είναι εκείνη που έπρεπε να πει «αντίο» στους συμπαίκτες της και την ακαδημία του «House of Fame», καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που ψήφιζε όλη την εβδομάδα, σε αντίθεση με τις συμπαίκτριες της, Μαριάννα και Πηνελόπη.

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους σπουδαστές με τις χαμηλότερες βαθμολογίες της βραδιάς, εκ των οποίων οι τέσσερις τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί ήταν οι: Jimmy Sion, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Γιώργος Ντίνος, αλλά και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, η οποία θα περάσει από τη δοκιμασία για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος, ως διευθυντής της Ακαδημίας, είχε το δικαίωμα να σώσει έναν από τους τέσσερις, ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει χρήση του δικαιώματος του και έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχει.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα