Μουτσινάς: Χώρισε ο αγαπημένος παρουσιαστής;

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές της Ελλάδας. Η επιτυχημένη εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» της τηλεοπτικής συχνότητας του ΣΚΑΪ, σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης και στην προτίμηση του κοινού. Παρόλο που τα θέατρα είναι κλειστά φαίνεται πως ο Νίκος περνά μια πολύ καλή φάση στα επαγγελματικά του, το ίδιο όμως ίσως να μην ισχύει και για την προσωπική του ζωή. 

Πριν αρκετό καιρό, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει σχέση με γνωστό πρόσωπο του ελληνικού youtube και μάλιστα στενό του συνεργάτη, τον Φίλιππο ή αλλιώς Fipster. 

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Νίκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Φίλιππου για το κανάλι του στο youtube και η οικειότητα ανάμεσά τους φαινόταν από μακριά. Εκτός αυτού, ο ίδιος ο Νίκος είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές τους το καλοκαίρι του 2019 όπου μαζί ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Δείτε τι είχε γράψει:

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη, αλλά έμενα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά.. ένα καλοκαίρι γεμάτο.. το καλοκαίρι μου..

Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στους μισό εκατομμύριο followers του, στο Instagram και απέσπασε άπειρα likes και θετικά σχόλια.

Μουτσινάς χώρισε
Instagram

Χωρισμός, παύση ή απόσταση  

fipster
Youtube

Ο Φίλιππος ανέβασε στο κανάλι του βίντεο με καλεσμένο τον Κωστή Μαραβέγια με τον οποίο διατηρούν φιλική σχέση. Όταν ο Κωστής του είπε έναν ποιητικό στίχο, ο Φίλιππος του είπε: «Εγώ δεν είμαι πολύ καλά συναισθηματικά τον τελευταίο καιρό». Αυτό σημαίνει ότι ίσως δεν είναι πλέον μαζί ή περνούν φάση στη σχέση τους.

Δείτε το απόσπασμα στο 25.40

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα