Σμαράγδα Καρύδη: Ο Θοδωρής είναι αθώος, θα πει τις ιδέες του παντού

Στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη. Η ίδια πέρασε από το ’’εξομολογητήριο’’ και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Ο Θοδωρής έχει αλλάξει τη ζωή μου προς το καλύτερο. Το καλό με τον Θοδωρή είναι ότι ταιριάζουμε. Όταν ωριμάσεις σε έλκει αυτό που σου ταιριάζει. Ακούω τη γνώμη του και αυτός τη δικιά μου. Για τη σκηνοθεσία μου, μου είπε τα καλύτερα. Είχα τη στήριξή του σε αυτό. Ο γάμος δε μου λέει κάτι. Δεν θεώρησα ότι είναι απαραίτητο. Δε χρειάστηκε. Δεν με πίεσαν οι γονείς μου.»

Στο εξομολογητήριο αποκάλυψε:

«Κάνω το σταυρό μου σε δυο περιπτώσεις, πριν βγω στη σκηνή και όταν πετάω με αεροπλάνο» ενώ δεν δίστασε να πει: «Ναι έχω κοιτάξει τηλέφωνο του άλλου σε μια σχέση και βρήκα κάτι»!

Η ίδια επίσης είπε: «Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Απλά ένιωθα χαρά. Δεν μου ήρθε κάτι απότομα» ενώ υπογράμμισε: «Με τον Θοδωρή τσακώνομαι συνήθως όταν λέει κάτι που δεν πρέπει να πει και τον σκουντάω κάτω από το τραπέζι και αυτόν τον εκνευρίζει αφάνταστα. Είναι πολύ αθώος και μπορεί να πει τις ιδέες του παντού»!