Eurovision 2021: LIVE o μεγάλος τελικός- Τα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο

eurovision-enarksi
eurovision.tv

H ώρα του τελικού, η μέρα που οι εκατομμύρια θαυμαστές της Eurovision περίμεναν πώς και πώς έφτασε. 26 χώρες θα ριχτούν στη μάχη για να κατακτήσουν την κορυφή στον 65ο διαγωνισμό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.
 

Σε αυτόν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς εκτός από τη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα μας εκπροσωπήσει με το «Last Dance» έχουμε και την Κύπρο με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo».

tsagrinou

Οι δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στους δύο ημιτελικούς και πήραν επάξια το εισιτήριο για τον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision 2021.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εμφανιστεί 10η στη σειρά εμφάνισης ενώ 1η θα εμφανιστεί η Έλενα Τσαγκρινού ανοίγοντας τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό της Ευρώπης.

stefania

Δυστυχώς ούτε τα τελευταία στοιχήματα ήταν ενθαρρυντικά για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, μικρή άνοδος, μόλις μια θέσης δείχνουν για την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία βρίσκεται στην 13η θέση.

Ακριβώς μικρή κάθοδο μόλις μιας θέσης, συμβαίνει για την Ελλάδα και την Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 16η θέση.

Η νίκη φαίνεται να «κλειδώνει» για την Ιταλία, με τη δεύτερη θέση να πηγαίνει στη Γαλλία και την τρίτη στη Μάλτα.

Την πεντάδα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχήματα, συμπληρώνουν Ουκρανία και Ελβετία. 

Δείτε τι προβλέπουν τα προγνωστικά: 

prognostika

 

Η Έλενα Παπαρίζου guest star της βραδιάς

Οι διοργανωτές της Eurovision 2021 έχουν ετοιμάσει για τον αποψινό τελικό μία θεαματική δράση, ένα πάρτι που θα γίνει σε ταράτσες του Ρότερνταμ, με τη συμμετοχή νικητών προηγούμενων χρόνων.


Το πάρτι ανακοινώθηκε στο τέλος του Β’ Ημιτελικού, με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου πάνω σε μία ταράτσα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμφάνιση της Ελληνίδας σταρ θα γίνει στις 00:40, αφού τελειώσει η παρουσίαση των διαγωνιζόμενων τραγουδιών.


Έτσι η Έλενα Παπαρίζου και άλλοι πέντε νικητές της Eurovision, θα είναι οι πρωταγωνιστές του «Rock The Roof». Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τα νικητήρια τραγούδια τους πάνω σε τρεις ειδικά διαμορφωμένες ταράτσες του Ρότερνταμ.

Εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, που θα τραγουδήσει το «My Number One» (Ελλάδα 2005), οι υπόλοιποι guest stars της βραδιάς είναι οι: Lenny Kuhr (Ολλανδία 1969), Teach-In (Ολλανδία 1975), Sandra Kim (Βέλγιο 1986), Lordi (Φινλανδία 2006) και Måns Zelmerlöw (Σουηδία 2015).