«Φάρμα» - Ιατρόπουλος: Δεν θέλω αδερφές κι αδέρφια εδώ μέσα, δεν γουστάρω

Μιχάλης Ιατρόπουλος
Φωτογραφία: Instagram

Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος τα «έβαλε» με τις αδερφές Φένια και Έλενα Τσικιτίκου, τονίζοντας πως λόγω της σχέσης τους δεν υπάρχει δικαιοσύνη μέσα στη «Φάρμα».

Ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά όχι να είμαστε σιαμαίοι. Κατ’ εμέ είναι απαράδεκτο να βρίσκονται δύο αδερφές μέσα στο σπίτι. Π.χ. έχω τον αδερφό μου εδώ μέσα. Ποιον θα βάλω μονομάχο; Δεν θα ήθελα να μείνουν κι οι δυο, δεν θέλω αδερφές κι αδέρφια εδώ μέσα, δεν γουστάρω. Νιώθω αδικημένος. Πιστεύω όποια κι από τις δύο αν μείνει ως μονάδες, θα ανθίσει και θα πάει ψηλά. Είναι συνέχεια μεταξύ τους κι εμείς δεν έχουμε κάποιον. Είναι αλλόκοτο για εμάς τους υπόλοιπους. Παλέψτε εδώ μέσα για όσα πρέπει και με πολλή χαρά θα σας ψηφίσω και για αρχηγό».

Και συνέχισε: «Η μία τραβάει πίσω την άλλη. Όταν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός ο ένας πάει μπροστά τον άλλον, γιατί τα αδέρφια είναι αδέρφια πάντα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη με δύο αδέρφια μέσα στο παιχνίδι».

Αποχώρησε η Έλενα Τσικιτίκου

Να σημειωθεί πως από το παιχνίδι αποχώρησε η Έλενα Τσικιτίκου. Η ίδια φεύγοντας δήλωσε: «φεύγω, νιώθοντας πάρα πολύ γεμάτη από όλο αυτό το ταξίδι. Η ''Φάρμα'' μου δίδαξε την αυτοβελτίωση, τον αυτοέλεγχο, να διαχειρίζομαι τα τόσα διαφορετικά συναισθήματα μέσα στη μέρα και πάνω απ΄ όλα με χαροποιεί το γεγονός ότι κράτησα τον χαρακτήρα μου αναλλοίωτο».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα