Βαγγέλης Περρής - Survivor: «Είναι μια τσ@@@α του χειρίστου είδους»

Βαγγέλης Περρής για Survivor
Φωτογραφία: Instagram / Youtube

Για άλλη μια φορά, παίκτες του Survivor τα «πέταξαν όλα» και βούτηξαν στην παραλία γυμνοί. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Κόρομι, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος βούτηξαν γυμνοί στα νερά του Άγιου Δομίνικου, ενώ στην συνέχεια η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έβαλε τα ρούχα της και ξάπλωσε στην αμμουδιά, για να κάνει ηλιοθεραπεία. 

Η Ελένη Χαμπέρη, από την αμηχανία και την ντροπή της ξέσπασε σε γέλια, ενώ έκλεισε τα μάτια της για να μην βλέπει, δηλώνοντας πως «δεν θα λάβει μέρος σε όλο αυτό». Η ίδια στη συνέχεια έδωσε τα μαγιό στα αγόρια για να ντυθούν...

Οι παίκτες του Survivor
Φωτογραφία: Youtube

Η θέση του Βαγγέλη Περρή

Τις σκηνές αυτές που προβλήθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, σχολίασε αρνητικά νωρίτερα ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που κάνουν γυμνοί τις διακοπές τους, η εκμετάλλευση η τηλεοπτική του θεάματος νομίζω ότι όλους μας δυσαρεστεί. Αυτό γιατί το πρόγραμμα αυτό, την ώρα που προβάλλεται είναι μπροστά σε μια οικογένεια, η οικογένεια δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια θεάματα. Είναι μια εισβολή κακού θεάματος και οι δικαιολογίες ότι είναι ανθρώπινο κορμί δεν έχουν καμία σχέση. Οι διεργασίες που γίνονται ιδιωτικές, δεν χρειάζονται να γίνονται σε δημόσιο θέαμα. Είναι μια τσόντα του χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής, που σκοπό έχει, για χάρη της τηλεθέασης, να μπει στο σπίτι μας και να προσβάλλει εμάς που το βλέπουμε».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα