Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το νέο κοινό επαγγελματικό βήμα μετά το Survivor

Survivor σάκης μαριαλένα
© Σκάι

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι δυο από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που μας απασχόλησαν όσο λίγα. Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κυρίως λόγω της σχέσης που διατηρούσαν για δυο χρόνια πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και για το πόσο κοντά ήρθαν μέσα σε αυτό.

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης από το οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκαν μαζί στη Θεσσαλονίκη ενώ τώρα ετοιμάζουν και το επόμενο κοινό επαγγελματικό τους βήμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο video clip του Λευτέρη Πανταζή. Το τραγούδι θα έχει τίτλο “Τράβα τη σκανδάλη” και το βίντεο θα σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ο κοινός φίλος του Λευτέρη Πανταζή και του Σάκη Κατσούλη, Μάκης Χρήστου καθώς και η κόρη του τραγουδιστή Κόνι Μεταξά.

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα social media από τη συνάντησή τους.

Σάκης Κατσούλης

Πηγή: tlife.gr