Η Γη της Ελιάς (Spoiler) 05/10: Μαρίνα και Μυρτάλη είναι αδελφές;

γη της ελιάς spoilers

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις και στο χθεσινό επεισόδιο (4/10) της Γης της  Ελιάς.

Πιο συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε την Αντιγόνη, να προσπαθεί να πείσει την Μαρίνα και την Μυρτάλη να κάνουν ένα test DNA προκειμένου να εξακριβωθεί αν οι υποψίες τους πως είναι αδελφές έχουν κάποια δόση πραγματικότητας. Για να συμβούν όμως όλα αυτά, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (5/10, 21:00), θα πρέπει πρώτα η Μυρτάλη να ξεφύγει από τον απαγωγέα της, που ακόμη δεν γνωρίζει ποιος είναι, με την Μαρίνα να είναι ανήσυχη καθώς ψάχνει με αγωνία την κολλητή της φίλη.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος με την Μαρίνα ετοιμάζονται να παντρευτούν μετά την θετική απάντηση της Μαρίνας, στο ερωτικό τριήμερο που περνούν μαζί στην Αθήνα.

Η ίδια όμως αμφιβάλει για αυτό τον γάμο καθώς θέλει να έχει κουμπάρα την Μυρτάλη που όμως συνεχίζει να αγνοείται και αυτός θα είναι ο λόγος που θα κινητοποιηθούν όλοι άμεσα προκειμένου, να την εντοπίσουν.

Παράλληλα ο Πότης μαθαίνει πως ο Δημήτρης προσεγγίζει την Αντιγόνη, γεγονός που θα προβληματίσει την Άννα που μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ετοιμάζεται να πει στον Δημήτρη πως είναι έγκυος, όμως εκείνος θα αδιαφορήσει και θα της πει να κάνει έκτρωση.

Φίλιππος και Βασιλική θα περάσουν δραματικές ώρες καθώς θα πέσουν θύματα ληστείας, ενώ η Αρετή αποφασίζει να κάνει για ακόμη μια φορά δύσκολη την ζωή της Βασιλικής που θα περάσει κρίση στην σχέση της.

Τέλος, η Μυρτάλη θα κάνει μια απόπειρα να ξεφύγει από τα χέρια του απαγωγέα της που την κρατάει φυλακισμένη μέσα σε ένα δωμάτιο, με τον τρόμο να επικρατεί μέσα της και όλοι να την αναζητούν!

Ο Στέφανος, είναι απελπισμένος καθώς θεωρεί πως η εξαφάνιση της Μυρτάλη σχετίζεται με τον χωρισμό τους, που θεωρεί πως είναι οριστικός.

Επεισόδιο 06/10

Όσον αφορά το επεισόδιο της (Τετάρτη 6/10), θα είναι εξίσου συγκλονιστικό, με την Μυρτάλη να παλεύει για ακόμη μια ημέρα με τον βασανιστή της, τη στιγμή που η Μαρίνα, που επέστρεψε από την πρωτεύουσα, αποφασίζει να κάνει το test DNA προκειμένου να διαπιστώσει αν η κολλητή της, είναι αδελφή της.

Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος Κουράκους, ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει τις ισορροπίες γύρω από την στυγερή δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας, καθώς βρίσκει ότι το βαν του Στέλιου χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα.

Τέλος, η Άννα αναμένεται να σοκαριστεί και πάλι από τις κινήσεις του Δημήτρη, τον οποίο και αποφασίζει να παρακολουθήσει, ανακαλύπτοντας πως πηγαίνει στο σπίτι του με μια άλλη κοπέλα, κάτι που θα την βυθίσει ακόμη περισσότερο στην θλίψη.

Πηγή: Sportime