Σασμός SPOILERS - Η Στέλλα ψάχνει απαντήσεις

Σασμός

Η Στέλλα αποφασίζει να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της, προκειμένου να ανακαλύψει το μυστικό του Αστέρη. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης και η Ντίνα θα επιστρέψουν, όμως τα νέα για τους δύο τους δεν θα είναι καλά, καθώς ο Αντώνης έχει πάρει κάποιες αποφάσεις που θα φέρουν σε δύσκολη θέση την Ντίνα και είναι έτοιμος να της ανακοινώσει, ενώ θα καλέσει για φαγητό την Μαρίνα.

 

Οι δυσκολίες ανάμεσα σε Νικηφόρο και Τζένη φαίνεται πως φτάνουν στο τέλος του καθώς εκείνος βγαίνει από το νοσοκομείο και νιώθει πιο ερωτευμένος από ποτέ μαζί της.

Η Θοδώρα ετοιμάζεται να δείξει το σκληρό της πρόσωπο, κάτι που θα βγάλει στην επιφάνεια η σχέση που διατηρεί ο Πέτρος με την Μαίρη ενώ δύσκολες στιγμές θα βιώσουν και η Άσπα με το Κώστα, ο γάμος των οποίων απειλείται.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (11/10, 21:00) της σειράς «Σασμός»

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας συνεχίζει να αποτελεί το νούμερα ένα θέμα συζήτησης ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, με το λάθος πρόσωπο να μαθαίνει ένα μυστικό για την Αργυρώ και τον Αστέρη που σύντομα θα μάθει από την Σοφία πως η Στέλλα είναι έγκυος.

Αυτή η εξέλιξη θα κάνει τον Αστέρη να μην πιστεύει στα αυτιά του αφού βάζει σε κίνδυνο την σχέση του με την Αργυρώ, τη στιγμή που η Θοδώρα έχει πάρει απόφαση ζωής να καταστρέψει τον Πέτρο, με τους γονείς της όμως να είναι αποφασισμένη να την αρραβωνιάσουν με τον Γιώργο.

Ραγδαίες όμως θα είναι οι εξελίξεις και για την γιαγιά Ειρήνη που βρεθεί αντιμέτωπη με μια ιστορία από τα παλιά, που της έχει δημιουργήσει τύψεις και δεν την αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια, αναζητώντας με κάθε τρόπο την ηρεμία της.