Σασμός SPOILERS - Η Καλλιόπη μαθαίνει τα πάντα

Σασμός Καλιόππη spoilers

Η Μαρία Τζομπανάκη, όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για τις εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» που πρωταγωνιστεί. Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, δεν μπόρεσε να κάνει αποκαλύψεις, ωστόσο παραδέχτηκε πως η Καλλιόπη θα μάθει για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πότε θα συμβεί αυτό.

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τη σειρά «Σασμός» αλλά και για τον εγγονό της στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είμαι προσεκτική όταν παίρνω την απόφαση να κάνω κάτι που θα έχει απήχηση σε πολύ κόσμο, όπως είναι ένα σίριαλ. Σε αυτό δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι η πατρίδα μου και είναι και ο γιος μου. Όταν υπάρχει πίσω από μια δουλειά πολύς μόχθος, πολύ μεγάλη προσπάθεια, ομόνοια και όλοι συγκλίνουν στην κοινή επιθυμία να γίνει κάτι πολύ ωραίο, το εισπράττει αυτό ο κόσμος κατευθείαν. Είναι ευαίσθητες οι κεραίες του κόσμου ειδικά σήμερα. Μου στέλνουν μηνύματα, με ρωτάνε για spoilers αλλά τους λέω πως έχουμε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας».

Image removed.Και πρόσθεσε: «Στο κομμάτι της δικαίωσης ακολουθούμε αυτό που θα γινόταν στην Κρήτη. Αυτή η γυναίκα που υποδύομαι είναι σαν πέτρα, σκληρή, δυνατή, έχει περάσει πολλά και είναι προσκολλημένη στα θέματα της βαθιάς παράδοσης».