Άγριες Μέλισσες (SPOILERS)- Είπε ο Δούκας την τελευταία του λέξη;

Άγριες Μέλισσες Δούκας SPOILERS

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Δούκα να έχει ένα νέο άλλοθι χάρη στον Ακύλλα, το οποίο όμως θα φέρει πολλά προβλήματα με τα παιδιά του. Η Πηνελόπη δε νοιάζεται αν θα την πληρώσει ο πατέρας της και είναι έτοιμη για να κάνει ακόμα μία κίνηση που θα είναι και η τελευταία της. Από κει και πέρα, η Ζωή και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους κρυφά, ωστόσο δεν θα μείνει και πολύ έτσι το πράγμα, αφού ένα πρόσωπο μαθαίνει τα πάντα και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Η Ελένη στέλνει ένα γράμμα στον Λάμπρο και εκείνος βλέποντας το τρελαίνεται και νιώθει τρόπο, ενώ έρχεται απέναντι στην Ανθή ή οποία έχει πλέον αλλάξει.

Άγριες Μέλισσες τι θα δούμε στις 19/10;

Στο αποψινό επεισόδιο ο Λάμπρος για ακόμα μία φορά είναι πολύ τυχερός που έχει την Ελένη, η οποία κάνει τα πάντα προκειμένου να τον προστατέψει. Έτσι ενημερώνει άμεσα τον Πέτρο και τον Άγγελο για το γράμμα που έλαβε και ψάχνουν τρόπο εκείνοι να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους. Ο Κυριάκος δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένος και βρίσκεται με τον Μπάμπη, για να συζητήσουν κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Εκπλήξεις έρχονται και στη δίκη του Δούκα, εκεί που τα πράγματα θα είναι δυσάρεστα για τον ίδιο, καθώς η σύλληψη ενός άντρα θα τον φέρει ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταδίκη του.