Σασμός SPOILERS - Η Στέλλα αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες

σασμός στέλλα

Η Καλλιόπη θα βρεθεί πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική.

Την ίδια ώρα ο Διονύσης προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, όμως μπλέκει και πάλι τον Κώστα!  Η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα και όλα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί.

Από εκεί και πέρα ο Πέτρος κάνει προσπάθεια ώστε προσεγγίσει τη Σεμίνα για μία ακόμη φορά καλώντας τη στο μαγαζί που θα παίζει μουσική.

Στο μεταξύ Nικηφόρος και Μανόλης θα γυρίσουν από το Ηράκλειο για να πληροφορηθούν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Μια άσχημη έκπληξη όμως περιμένει τον Νικηφόρο. Συγκεκριμένα η Τζένη θα του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, στους γονείς της και περιμένει με αγωνία την απόφαση της.

Εξάλλου Αστέρης και η Αργυρώ θέλουν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Άπαντες όμως τηρούν «σιγή ιχθύος».

Από εκεί και πέρα η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μαθαίνει το φύλο του μωρού. Ένα ατύχημα όμως θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί.

Σασμός spoiler: Επεισόδιο Τετάρτη (20/10)

Στο αποψινό επεισόδιο (Τετάρτη 20/10) στο σήριαλ Σασμός: καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση του Πέτρου και της Μαίρης μοιάζει σιγά σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε, μια απρόσμενη «κόντρα» στον δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια.

Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη, από την άλλη, θα φέρει τον Μανώλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην Αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με τον σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ του Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει! Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη, που αναλαμβάνει αμέσως δράση!

Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τούς οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε και ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι, καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία, που ακούν τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία.