Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Η Χάιδω δέχεται επίθεση

Η Γη της Ελιάς Χάιδω

Θα δούμε τη Μαρία να πηγαίνει στη Μάνη, προκειμένου να ηρεμήσει και να περάσει κάποιες χαλαρές στιγμές. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει, αφού ο Λυκούργος εμφανίζεται μπροστά της και τα πράγματα… αγριεύουν. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα αποφασίζουν να κάνουν τις συστάσεις, ωστόσο θα την παρουσιάσουν με διαφορετικό όνομα, με τον ίδιο να μην το πιστεύει.

Στη συνέχεια θα δούμε τον Δημήτρη να προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει στην Αθηνά να μη δώσει το 25% της επιχείρησης στη Μυρτάλη, ωστόσο δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Η Χάιδω παλεύει προκειμένου να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον Λυκούργο, ωστόσο αυτός δεν θέλει να της μιλήσει, με την πρώτη μάλιστα θα δέχεται επίθεση μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε σήμερα 18/11

Απόψε θα δούμε πολλά, με τους Βρεττάκους να μένουν δίπλα στον Ισίδωρο, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, χωρίς να μπορεί να δεχτεί ότι η Αντιγόνη ήταν αυτή που τον έσωσε.

Η Αρετή, έχει πολλές ερωτήσεις για τον Στάθη, προκειμένου να μάθει την αλήθεια για τη σχέση του με τη Ιουλία, ωστόσο ο ίδιος την αποφεύγει. Ο Φίλιππος θα δεχτεί μία επίσκεψη στο κρατητήριο, στην οποία δεν θα αντιδράσει καθόλου καλά. Η Αθηνά πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον Ισίδωρο, αλλά η συνάντησή τους έχει δυσάρεστη κατάληξη.