Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Ο Στάθης δεν θα χωρίσει

Η Γη της Ελιάς Στάθης

Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, αποφασίζει να πει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, αφού ο ίδιος δεν έχει σκοπό να χωρίσει ποτέ από την Αρετή.

Η Ισμήνη λέει στον πατέρα της πως ο Κωνσταντίνος βοήθησε στο να βρεθεί η κόρη της, ωστόσο ο Λυκούργος, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της πως ακούγονται πολλά γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του.

Ο Λυκούργος θυμάται ποια είναι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά: Η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, καθώς δολοφόνησε τον εραστή της.

Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 22/1 στην Γη της Ελιάς

Ο Λυκούργος κι ο Στέφανος κάνουν την προσπάθειά τους να λογικέψουν τον Στάθη, ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά το πατρικό του και σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τη Χάιδω, της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της. Αντίστοιχα κινείται κι ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Ο Ιάκωβος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία, αλλά εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον Στάθη. Την ίδια ώρα η Αρετή συναινεί με το θέμα του χειρουργείου και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση σε μια εβδομάδα.

Η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της, ενώ ο Σάββας τη διαβεβαιώνει πως θα μαζέψει το ποσό έγκαιρα. Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ειδοποιεί εκ νέου την Αντιγόνη.