Άγριες Μέλισσες (SPOILERS) - Ο Λάμπρος κινδυνεύει με φυλάκιση

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος θα βιώσει και πάλι δύσκολες στιγμές στη φυλακή και για αυτό θα φροντίσει ο Ντούνιας που δεν λέει να σταματήσει τους εκβιασμούς και τις απειλές εναντίον του. Την ίδια στιγμή, η Μάρω επιστρέφει για τα καλά στο χωριό και μιλώντας με την Ελένη της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο Λάμπρος να βγει από την φυλακή.

Παράλληλα, η Ζωή παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι μετά από τον τσακωμό της με την Αιμιλία και την επέμβαση του ΑκύλαΗ Μυρσίνη δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα Σεβαστό που γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Κωνσταντής από την πλευρά του θα μιλήσει ανοιχτά στα δύο του αδέρφια για την επανένωση με την Δρόσω και ο Νικηφόρος έχει πάρει την απόφαση να μιλήσει με τη Ρένα.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» (23/11, 22:00)

Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν τα πτώματα στο βουνό. Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει. Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου.

Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει το Δούκα.