Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Ο Αποστόλης θα μάθει τα πάντα για το μυστικό της αδερφής του

Η Γη της Ελιάς

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και θα μάθει τα πάντα γύρω από το μυστικό της αδερφής του και τον εκβιασμό του Δημήτρη. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα φτάνει στο σημείο να παραδεχθεί στον Αποστόλη τις πράξεις της και εκείνος, γεμάτος ντροπή αποφασίζει να επιστρέψει στον Δημήτρη τα χρήματα που του πήρε η αδερφή του.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη προχωράει σε μια σημαντική ενέργεια καθώς κατοχυρώνει και τυπικά το εμπορικό σήμα των Βρεττάκων ενώ η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η Μαργαρίτα βλέπει την ώρα της επιστροφής του Αλέξη να έχει φτάσει και νιώθει χαρούμενη αισιοδοξώντας πως ο γιος της είναι πλέον καλά. Η Χάιδω αποφασίζει να επισκεφθεί τον Βαφέα στη φυλακή προκειμένου να μάθει ποιος τον έβαλε να σκοτώσει την κόρη της, με έναν νέο κύκλο αίματος να είναι έτοιμος να ανοίξει.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» (25/11, 21:00)

Η Ιουλία απαιτεί από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη. Η προσπάθειά της, όμως, είναι μάταιη, καθώς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου βάζει τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδηγεί να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη.

Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώνεται κι επιτέλους γυρίζει στο σπίτι της.