Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Μάρθα και Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί

η γη της ελιας

Η Μάρθα και ο Αλέξης θα δώσουν το πρώτο τους φιλί. Επίσης ο Μάνος θα είναι σε έξαλλη κατάσταση και θα εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα. Έτσι θα σκίσει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA.

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Η Μάρθα και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί, όμως εκείνος εξακολουθεί να είναι κολλημένος με τη Μυρτάλη.

Ο Ιάκωβος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση, παράλληλα, όμως, η Χάιδω τάζει το ίδιο χωράφι στον Ισίδωρο. Τα δύο αδέλφια έρχονται σε ρήξη, όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» (01/12, 21:00)

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και δεν πιστεύει στα μάτια του. Η Αρετή ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντί του. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της.

Αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Το πόρισμα του γραφολόγου θορυβεί τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική.