Άγριες Μέλισσες (SPOILERS) - Η κατάθεση του Ακύλα παίρνει απρόσμενη τροπή

Ακύλας Μελέτης Άγριες Μέλισσες

Στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ο Ακύλας Μεγαρίτης που είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει όλα τα μυστικά της οικογένειας του. Για αυτόν τον λόγο και σκοπεύει να παρακολουθήσει την Κορίνα και την Αιμιλία προκειμένου να μάθει τα πάντα και να βάλει μπροστά το σχέδιο του.

Την ίδια στιγμή ο Τόλης πάει να δολοφονήσει τον Λάμπρο προκειμένου να προλάβουν τον δάσκαλο από το να καταθέσει στο στρατοδικείο όλη την αλήθεια για τις δολοφονίες του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Ο Ακύλας που έδωσε την εντολή στον Ντούνια για την δολοφονία του Λάμπρου, περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα του σχεδίου του, όμως εκείνος θα καταφέρει να ξεφύγει και ο Ντούνιας θα φυγαδεύσει άρον άρον τον Τόλη που είχε αναλάβει τον ρόλο του επίδοξου δολοφόνου μέσα στις φυλακές.

Τα νέα πως ο Λάμπρος εξαφανίστηκε φτάνουν στα αυτιά της Ελένης μέσω της Βιολέτας και η Σταμίρη καταρρέει ενώ στο καφενείο μαθαίνουν πως ο Κυριάκος θα είναι ο νέος κοινοτάρχης που θα αντικαταστήσει τον Τόλλια.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες (14/12, 22:15)

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στη νομαρχία αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας.

Στο δικαστήριο η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει τον ρόλο των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη.