Η Γη της Ελιάς (SPOILERS) - Αποστόλης και Ευτυχία πάλι μαζί

Η Γη της Ελιάς Ευτυχία

Ο Ανέστης ενημερώνει τον Δημήτρη πως ο Ισίδωρος διατηρεί χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του, μια πληροφορία που δεν θα αργήσει να φτάσει στα αυτιά του Κωνσταντίνου, οποίος θα δώσει την ανάλογη εντολή.

Η Μαργαρίτα πηγαίνει στην Αθήνα με τη Μάρθα, η οποία θέλει να επισκεφθεί τον τάφο του πατέρα της. Το ταξίδι, όμως, λήγει άδοξα. Η Ιουλία, με τη βοήθεια της Μυρτάλης, προχωράει τις ετοιμασίες του γάμου. Ο Στάθης, από την άλλη, ασφυκτιά κάθε μέρα και πιο πολύ.

Κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αποστόλης πλησιάζει την Ευτυχία, αποφασισμένος να της δώσει μια τελευταία ευκαιρία κι εκείνη του ομολογεί πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Ο Ανέστης ξεκινά να εργάζεται στο ελαιοτριβείο και, από την πρώτη μέρα θέτει σκληρούς όρους στους εργάτες, γεγονός που δυσαρεστεί την Αθηνά. Για κακή της τύχη, όμως, μια είδηση που βγαίνει στη δημοσιότητα θα καταποντίσει την καλή της φήμη και θα της στοιχίσει τη θέση ισχύος στην οποία βρίσκεται.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» (15/12, 21:00)

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Νικόλα αναστατώνει την Αρεόπολη και συγκλονίζει αυτούς που τον ήξεραν και τον αγαπούσαν.

Η Μαργαρίτα χωρίς ιδιαίτερη αφορμή, κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Ιάκωβο και καταλαβαίνει πως τα αισθήματά της απέναντί του είναι κάτι παραπάνω από φιλικά και το εξομολογείται στην Αθηνά. Η Αρετή είναι μόνη της στο σπίτι, σηκώνεται για να κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται στον δρόμο, τυχαία.

Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και ο αστυνόμος Κουράκος, ο οποίος αποφασίζει να κάνει μια δυναμική κίνηση για να δείξει στον Στάθη ποιος έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί.