«Παραδίνεται» στη Βουλή ο Κλέων Γρηγοριάδης (photo)

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο διαμαρτυρίας στη Βουλή για τα ακραία φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Με τα χέρια ψηλά ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και επαναλαμβάνοντας τη λέξη «παραδίνομαι» ο Κλέων Γρηγοριάδης, διαμαρτυρήθηκε για τα περιστατικά αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια συλλήψεων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή.

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 θέλησε να αναπαραστήσει στη Βουλή τον πολίτη που δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ το βράδυ της Παρασκευής, στα Εξάρχεια λέγοντας: «Έστω ότι ήμουν αντεξουσιαστής, ταραχοποιός, αλλά δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος. Γιατί όλη αυτή η αγριότητα. Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας».

Ο ίδιος περιέγραψε στη Βουλή καρέ καρέ το βίντεο, που έκανε το γύρο του διαδικτύου. Υποστήριξε, ότι οι δύο συλληφθέντες - ένας εκ των οποίων ο ημίγυμνος διαδηλωτής που έχει πυροδοτήσει την μήνη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη κυβέρνησης, ήταν σαφώς άοπλοι και παραδομένοι.