Βελόπουλος για Τσιόδρα: «Φυτευτός της Νέας Δημοκρατίας»

Χυδαία επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος χαρακτήρισε τον κ. Τσιόδρα «φυτευτό από τη Νέα Δημοκρατία» και τον κατηγόρησε ότι πριν από λίγο διάστημα έλεγε ότι οι μάσκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, ενώ τώρα έχει αλλάξει γνώμη.

Ο χαρακτηρισμός περί φυτευτού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την πλευρά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων και ο κ Βελόπουλός απάντησε, λέγοντας «μάλιστα είναι φυτευτός εσείς τον διορίσατε γιατί δεν βάζατε τον Ιωαννίδη από το Στράτφορντ; Δεν τον βάλατε επειδή έχει άλλη άποψη».

Ο κ. Βελόπουλός συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση αναγκάζει τους πολίτες να δίνουν 6 ευρώ τη μέρα για να πάρουν μάσκες ενώ άλλες κυβερνήσεις τις δίνουν δωρεάν.

Οι αντιδράσεις εξακολουθούσαν να είναι έντονες από την πλευρά των εδράνων της Νέας Δημοκρατίας με αποτέλεσμα ο κ. Βελόπουλός να πει: «Αν δε σας αρέσει το φυτευτός βάλτε στη θέση του το διορισμένος αλλά η αλήθεια αυτή είναι εσείς τον διορίσετε».

Αντιπαράθεση Βελόπουλου με βουλευτές της ΝΔ

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε επεισόδιο με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμυρά, ο οποίος αντέδρασε για την επίθεση κατά του κυρίου Τσιόδρα. Ο κ. Βελόπουλός του απάντησε με απαξιωτικό τρόπο λέγοντας «εγώ εργάζομαι δεν είμαι παπαροχίπης να γυρνάω από το ένα κόμμα στο άλλο». 

Η σφοδρή αντιπαράθεση του κ. Βελόπουλου με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκε και όταν κατέβηκε από το βήμα ενώ ένας από τους βουλευτές του φώναξε «άσε μας από δω ρε απατεώνα».

Η φράση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής ο οποίος ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά ενώ έντονα διαμαρτυρήθηκε και ο κ. Βελόπουλος.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM