Πέτσας για Novartis: «Ο κ. Τσίπρας να βγει και να πει δημοσίως αν γνώριζε»

Για την υπόθεση Novartis και τα ηχητικά ντοκουμέντα που δόθηκαν στη δημοσιότητα με τη συνομιλία του Νίκου Παππά και του Σάμπυ Μιωνή μίλησε ο Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει δημοσίως για το φλέγον θέμα και να γνωστοποιήσει αν γνώριζε τι συνέβαινε.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Πέτσας δήλωσε: 

«Όταν από το 2016 ένας υπουργός Επικρατείας αναγνωρίζει, σε μια επικοινωνία που δεν διέψευσε την αυθεντικότητα της, την ύπαρξη παρακράτους και μάλιστα με κάποιον που κινεί τα νήματα να είναι αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση που συμμετέχει, αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα, και δεν πρέπει να παθαίνουμε μιθριδατισμό… Αυτό είναι σοβαρή απειλή για τη δημοκρατία μας. Το μόνο ερώτημα που έχει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας είναι να απαντήσει αν γνώριζε. Είναι στην καρδιά της δημοκρατίας να βγει και να πει δημοσίως αν γνώριζε κι όχι με θέατρο όπως προχθές με τον κ. Παππά.

Φαντάζομαι ότι ο κ. Τσιπρας ξέρει πολύ καλά αγγλικά, το έχει αποδείξει και στο παρελθόν και μπορεί να διαβάσει καλύτερα απ’ όλους τους υπόλοιπους τι λέει η έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Όταν αναφέρονται στην έκθεση ξένοι αξιωματούχοι εννοούνται άνθρωποι που εργάζονται στο χώρο της υγείας, όχι κυβερνητικοί αξιωματούχοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM