Αποστολή στο Ηράκλειο: Έργα 152 εκατ. ευρώ στο «Αντώνης Τρίτσης» για την Κρήτη

Έργα 152 εκατ. ευρώ απο το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την Κρήτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Εύα Μπαϊρακτάρη, Κατερίνα Θανάση, Μιχάλης Κουφαλιτάκης, Νατάσσα Βουδούρη

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Γιάννης Βαρνάς

Η δημοσιογραφική ομάδα της kedenews βρέθηκε τη Δευτέρα 3/8 στο Ηράκλειο της Κρήτης με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Πολλά τα γνωστά ονόματα της αυτοδιοίκησης της Κρήτης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση για να μπορέσουν μεταξύ άλλων να συνομιλήσουν για λίγη ώρα με τον υπουργό και να του θέσουν ερωτήσεις και προβληματισμούς σχετικά με τις πόλεις τις οποίες εκπροσωπούν.

Θεοδωρικάκος: Οι Δήμοι με την ίδια πειθαρχία και επιμονή μπορούν να βοηθήσουν και στο δεύτερο κύμα αντιμετώπισης του κορονοϊού – Ενωμένοι και με εθνική στρατηγική αντιμετωπίζουμε την τουρκική προκλητικότητα”

Δύο μηνύματα έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Θεοδωρικάκος, από την Κρήτη, όπου έγινε η παρουσίαση του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», στο οποίο εντάχθηκαν 49 έργα, προϋπολογισμού 152 εκατ. ευρώ, για τα οποία η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε διασφαλίσει χρηματοδότηση, ενώ για να εξασφαλισθεί η καλύτερη απορροφητικότητα ανακοίνωσε την ίδρυση παραρτήματος της ΕΕΤΑΑ στην Κρήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο kedenews.gr