Νέα Δημοκρατία για Παππά: Επέλεξε την «ένοχη σιωπή»

Γραφεία ΝΔ
EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, μετά το υπόμνημα που εκείνος κατέθεσε. Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «ένοχη σιωπή» του κ. Παππά, που δεν είχε το θάρρος να έρθει στην προανακριτική επιτροπή.

«"Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!" αποκαλούσε ο σύντροφος Καλογρίτσας τον πρώην υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά, αλλά ο ίδιος ο κ. Παππάς επέλεξε να μην απαντήσει στις προκλήσεις του» αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της πλειοψηφίας, κατηγορώντας τον κ. Παππά ότι «αντί να παρουσιαστεί στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής και να απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλόγισε ο κ. Καλογρίτσας, καταθέτοντας έγγραφα και επικοινωνίες email και sms που περιλάμβαναν διαδρομές χρημάτων, παρένθετα πρόσωπα, κρυφές ιδιοκτησίες μέσω εξειδικευμένων δικηγόρων off-shore, μυστικές συναντήσεις στο Μαξίμου και εντέλει μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Παππάς κατέθεσε διά του δικηγόρου του ένα τυπικό υπόμνημα, με το οποίο δεν απαντά σε τίποτα».

Παππάς
EUROKINISSI

Σύμφωνα με τη ΝΔδεν είπε κουβέντα για τους διαλόγους με τον Χ. Καλογρίτσα, ενώ παράλληλα δεν προχώρησε σε καμία αναφορά στα επίμαχα μεταξύ τους μηνύματα που ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε.

«Ούτε λέξη για τον Αρτεμίου. Τίποτα για τις κλεισμένες από εκείνον συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες. Γι' αυτά σιωπή. Προφανώς ο κ. Παππάς έλαβε το μήνυμα του κ. Καλογρίτσα. Υπάκουσε στις επιθυμίες του, για να αποφύγει νέες πιθανές αποκαλύψεις. Τελικά, ο κ. Παππάς, αντί των απαντήσεων, επέλεξε την ένοχη σιωπή» αναφέρουν χαρακτηριστικά γαλάζιες πηγές.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα