Μηταράκης: Έρχονται κλειστά ελεγχόμενα κέντρα για τους μετανάστες

Στη δημιουργία κλειστών ελεγχόμενων κέντρων για τους μετανάστες προχωρά η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Η κυβέρνηση έχοντας μοναδικό της σύνθημα το εξής: «ποτέ πια άλλη Μόρια», προχωρά στη δημιουργία κλειστών ελεγχόμενων κέντρων για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Όσα προανήγγειλε ο Μηταράκης

Ο Νότης Μηταράκης, πριν από λίγη ώρα, προανήγγειλε λοιπόν αυτό ακριβώς, τη δημιουργία δηλαδή κλειστών ελεγχόμενων κέντρων για τους μετανάστες σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Επιπρόσθετα, ο ίδιος συμπλήρωσε πως αύριο πρόκειται να ενημερώσει και τη Βουλή, καθώς βρέθηκαν ήδη ανάδοχοι σε Κω, Λέρο και Σάμο. Ενώ σύντομα, αναμένεται να ανακοινωθούν  και τα υπόλοιπα σημεία εισόδου της Ελλάδας.

«Προτεραιότητα μας η δημιουργία νέας κλειστής ελεγχόμενης δομής στη Λέσβο»

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε τα εξής: «Αντιμετωπίσαμε με ταχύτητα τα προβλήματα που δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση. Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών προχωρούν, όπως και τα έργα για την προστασία της δομής εν όψει χειμώνα. Προτεραιότητα μας η δημιουργία νέας κλειστής ελεγχόμενης δομής στη Λέσβο».

Δείτε την ανάρτηση του Νότη Μηταράκη στο Twitter:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM