Λαμία - Ομιλία κ βράβευση κ. Καραμανου - Ίδρυμα "Δεν Λησμονώ"

Γεώργιος Καραμάνος

Κόντρα στην εποχή και απαγορευτικά μέτρα λόγω Covid-19, το Ίδρυμα "Δεν Λησμονώ Γεώργιος Α Καραμάνος"  παρευρέθηκε  στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας για την παρουσίαση του Βιβλίου "Μνήμες Κατοχής - Ανοιχτές πληγές στον Χρόνο", του ποιητή και φίλου του Ανδρέα γ  Ανδρουλιδάκη  αλλά και για τα εγκαίνια της έκθεσης "Δεν Λησμονώ".

Ο Γιώργος  Καραμάνος με μια ανθρώπινη, γεμάτη συναισθήματα, ομιλία, αναφέρθηκε στην γνωριμία του με τον Ανδρέα  Ανδρουλιδάκη, την έμπνευση για το Ίδρυμα "Δεν Λησμονώ" αλλά και για το μέλλον. Η "Δεν Λησμονώ Ίδρυμα Γεώργιος Α  Καραμάνος" ιδρύθηκε για να υπηρετεί την Ιστορική μνήμη , την αλήθεια, τα γεγονότα εκείνων των ημερών, καθώς αυτή είναι η κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας.

Η "Δεν Λησμονώ" δηλώνει ότι όσο και να στοιχίζει σε χρήμα, τόσο οι αξίες που υπηρετούνται είναι πολλαπλάσιες. Η κληρονομιά εξάλλου είναι η ιστορία και λαοί που ξεχνούν την Ιστορία δεν έχουν μέλλον.

Τέλος το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης παρέδωσε, μέσω του γενικού του γραμματέα, Παρασκευά Φούντα, τιμητική πλακέτα στον ιδρυτή του ιδρύματος "Δεν Λησμονώ", Γεώργιο Α Καραμάνο, ευχαριστώντας τον για το τεράστιο έργο του να κρατήσει ζωντανές τις Μνήμες της Ιστορίας στο διάβα του χρόνου.

Το Ίδρυμα "Δεν Λησμονώ" είναι ιδέα, σύνθημα, αλήθεια.

Ο κύριος  Καραμάνος,  βαθιά  συγκινημένος υποσχέθηκε την συνέχιση του έργου του ευχαριστώντας για την μεγάλη τιμή που το έκαναν, βραβεύοντάς τον.

καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος
καραμάνος