Παναθηναϊκός: Από το κακό... στο χειρότερο! Ήττα 0-1 από τον Ατρόμητο (vid-pics)

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς κρίθηκε στο 88΄ με γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος μάλιστα δεν το πανηγύρισε, καθώς στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός είχε κάκιστη απόδοση και γνώρισε την πρώτη του ήττα επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος έχει πολλή δουλειά μπροστά του στο διάστημα της διακοπής και ενόσω ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αμφότερες οι ομάδες ήταν επιφυλακτικές στο ξεκίνημα του ματς με τον Ατρόμητο να περιμένει μαζικά πίσω από τη μπάλα και τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύεται να βρει διαδρόμους και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Γιαννιώτη.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει τον νικητή, ήρθε χάρη σε δύο παίκτες που πέρασαν στο ματς ως αλλαγή, από την πλευρά του Νταμίρ Κάναντι, με τον Ενσικουλού να σεντράρει και τον Χριστοδουλόπουλο να νικάει στον αέρα Σάντσες και Διούδη, στο 88’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Σαβιέρ (61’ Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61’ Καμπετσής).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (82’ Χαρίσης), Σάλομον (82’ Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59’ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (82’ Μουνίθ), Μάτιτς (67’ Ενσικουλού).