Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύντροφό του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους τενίστες διεθνώς, ωστόσο βρίσκεται σε σχέση εδώ και πολύ καιρό, δηλώνοντας πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του

Σε συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς, και τόνισε πως τον έχει στηρίξει πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Tsitsifast ανέφερε:

«Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε.

Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη»

Αφιέρωση Τσιτσιπά

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δηλώσει και δημόσια τον έρωτα του για την αγαπημένη του. Όταν προκρίθηκε επί του Ράφα Ναδάλ στα προημιτελικά του Australian Open τον περασμένο Φεβρουάριο αφιέρωσε τη νίκη στην κοπέλα του. Ο ίδιος έγραψε σε μία από τις κάμερες που μετέδιδαν τον αγώνα «T.P αυτό ήταν για σένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM