ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 14/3/’21

Με θετικό πρόσημο επιτυχιών (2/3) οι χθεσινές  προτάσεις μας (13/3/’21). Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 1,95 και 2,05 αντίστοιχα για τα παιχνίδια: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρόμ 1-0 (1 και under 2,5 η πρότασή μας) και Φούλαμ – Μάντεστερ Σίτι 0-3 (2 και under 3,5 γκολ η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα Έβερτον – Μπέρνλι 1-2 (1 η πρότ.) δεν «βγήκε», αφού η Έβερτον δεν κατάφερε να κερδίσει παρά τις πολλές ευκαιρίες.

Συνεχίζουμε σήμερα (14/3) με στοιχηματικές προτάσεις για επτά αγώνες για τη Super League:

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (19:00)

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στο +6, ενώ ο Παναιτωλικός στο +1 από τον προτελευταίο ΟΦΗ. Η «Eλαφρά Tαξιαρχία» έρχεται από ήττα 2-0 με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με τους Αγρινιώτες που έρχονται με καλή ψυχολογία μετά τη σημαντική νίκη με 1-0 που σημείωσαν με αντίπαλο τον Βόλο. Οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς, ώστε να ξεκινήσουν τα play out με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία. Η πρόταση είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 1,85.

Άρης – ΟΦΗ (19:00)

Ο Άρης συγκατοικεί με την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, αφού έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει διαφορά από τους, ΑΕΚ (+2) και ΠΑΟΚ (+4), όταν από το 87’ και μετά δέχτηκε τα δύο γκολ ισοφάρισης από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο μεταξύ τους ντέρμπι. Από την άλλη ο ΟΦΗ έχασε από τη Λάρισα με 3-2 στην Κρήτη, κάνοντας την 9η συνεχόμενη ήττα του και τώρα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με +3 από την ουραγό Λάρισα και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,90.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Ο Αστέρας Τρίπολης έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο και βρίσκεται στο -5 από τον 4ο ΠΑΟΚ και μπορεί να προσδοκά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται «ανεβασμένος» μετά τη νίκη του με σκορ 1-0 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεται στο +9 από τον ΟΦΗ και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα παραμονής. Η πρόταση είναι 1Χ και no goal με απόδοση 2,05.

Λαμία – Ατρόμητος (19:00)

Η Λαμία μεσοβδόμαδα νίκησε τη Λάρισα με σκορ 2-1 (εξ αναβολής αγώνας). Βρίσκεται στο +3 από τον προτελευταίο ΟΦΗ. Από την άλλη ο Ατρόμητος, στην τελευταία αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και βρέθηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα μακριά από τη τη ζώνη υποβιβασμού (+8) αλλά και από την εξάδα (-15). Η προσπάθεια των Περιστεριωτών πλέον περιορίζεται στην βελτίωση της ομάδας τους για την επόμενη σεζόν. Η πρόταση είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 1,85.

Λάρισα – Ολυμπιακός (19:00)

Η Λάρισα ηττήθηκε στη Λαμία από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1 και παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι στο -3 από τον ΟΦΗ και στο -4 από τον Παναιτωλικό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός, με +16 βαθμούς από τους Άρη και ΑΕΚ, έχει εξασφαλίσει και το φετινό πρωτάθλημα, ενώ το μυαλό του θα βρίσκεται κυρίως στην αναμέτρηση της Πέμπτης για την ρεβάνς με την Άρσεναλ. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσει μία ακόμα νίκη. Η πρόταση είναι 2 και over 1,5 με απόδοση 1,85.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:00)

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δεύτερη ήττα του στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (έχει και μία ισοπαλία), με αντίπαλο αυτή τη φορά τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», με σκορ 1-0. Συγκατοικεί στην 5η θέση με τον Αστέρα Τρίπολης και είναι στο -5 από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» έρχεται από ισοπαλία (2-2) στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, βρίσκεται στην 4η θέση και δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Και οι δύο ομάδες προσδοκούν μία θέση που θα τους δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η πρόταση είναι 2 με απόδοση 2,15.

Βόλος – ΑΕΚ (19:00)

Ο Βόλος έρχεται από ήττα με 1-0 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -12 από την εξάδα και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη κι έτσι δεν έχει να κερδίσει αλλά ούτε και να χάσει κάτι. Από την άλλη η ΑΕΚ έρχεται από νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-0, μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες και χωρίς να βρίσκεται στα καλύτερά της, συγκατοικεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Άρη. Η πρόταση είναι 2 και under 3,5 με απόδοση 2,20.