Γαλανόπουλος: Στη διάθεση του Χιμένεθ και πάλι! (pic)

Σχεδόν δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας όπως ήταν αναμενόμενο και βάζει υποψηφιότητα για να είναι στην αποστολή με τον Ολυμπιακό (4/4, 19:30).

Φορτσάρει λοιπόν για να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή του αγώνα της επανέναρξης των play-off, σε αντίθεση με τον Τσιγκρίνσκι που συνέχισε ατομικό και θα υπολογίζεται αργότερα.

Ο νεαρός μέσος σήμερα επανήλθε σε φουλ ρυθμούς, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε ακολουθήσει λίγο πιο έντονο ατομικό πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνει τις πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην αποστολή, σε αντίθεση με τον Τσιγκρίνσκι, που ακολούθησε ξανά ατομικό.

Από εκεί και πέρα, ο Λιβάι Γκαρσία μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, έκανε αποκατάσταση, ενώ εκτός έμεινε ο Χριστόπουλος (που έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό), ο Ραντόνια (που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην κνήμη) και φυσικά οι Σιμόες-Σάκχοφ.