Αντετοκούνμπο: Γιάννης, Θανάσης και Κώστας για πρώτη φορά μαζί στο παρκέ! (vid-pic)

Μια σημαντική βραδιά έζησαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι Μπακς επικράτησαν των Λέικερς με 112-97, αλλά ξεχώρισε η συνύπαρξη την ίδια στιγμή των Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Μία νίκη επί των πρωταθλητών του ΝΒΑ έχει τη δική της αξία. Ακόμα και αν παρατάχθηκαν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Αντόνιο Ντέιβις, αυτό δεν μειώνει την επικράτηση των Μπακς, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Λέικερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαμψε για άλλη μία φορά σκοράροντας 25 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, αλλά ο Greek Freak θα θυμάται την αναμέτρηση για έναν άλλο λόγο. Ο οποίος σηματοδοτεί και ένα σπάνιο γεγονός στην ιστορία όλων των αθλημάτων.

Σε ένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού, συνυπήρξαν στο παρκέ οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο. Οι δύο πρώτοι με τους Μπακς και ο τρίτος με τους Λέικερς. Κάτι αντίστοιχο συνέβη μόλις το 2019 με τα αδέρφια Χολιντέι, τους Τζρου, Τζάστιν και Άαρον.

Εκτός από τους Αντετοκούνμπο, πολύ καλός για τα Ελάφια ήταν ο Τζρου Χολιντέι με 28 πόντους. Για τους Λιμνανθρώπους ξεχώρισε ο Χάρελ με 19 πόντους και ο Σρούντερ με 17, ενώ ο Αντρέ Ντραμόντ τραυματίστηκε νωρίς και αποχώρησε.