ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας εθνικών ομάδων για το Euro 2020, Play off Β΄ Ισπανίας, 5/6/’21

ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι προτάσεις μας και τα αποτελέσματα και είχαν ως εξής: Ισπανία U21 – Πορτογαλία U21 0-1 (1X και under 2,5 η πρότασή μας) και Βέλγιο – Ελλάδα 1-1 (1 και under 3,5 η πρότ.) «βγήκαν» τα γκολ, όχι όμως και τα σημεία ενώ στο Ουκρανία – Βόρεια Ιρλανδία 1-0 (2-3 γκολ η πρότ.).

Συνεχίζουμε σήμερα (5/6) με στοιχηματικές προτάσεις από φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας εθνικών ομάδων για το Euro 2020 και Play off Β΄ Ισπανίας:

Ρωσία – Βουλγαρία (18:00)

Η Ρωσία στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Πολωνία έπαιξε επιθετικά, αλλά έμεινε στο 1-1. Mε τη σημερινή αντίπαλο το σύστημα αυτό ίσως έχει καλύτερη τύχη. Από την άλλη η Βουλγαρία στην προηγούμενη αναμέτρηση έφερε 1-1 με τη Σλοβακία. Ο προπονητής της Πετρόφ, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία που έφερε και φαίνεται ότι θα δοκιμάσει αρκετούς νεαρούς παίκτες. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,10.

Ουαλία – Αλβανία (19:00)

Η Ουαλία στο προηγούμενο φιλικό ηττήθηκε από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία με 3-0 εκτός έδρας. Με το σημερινό ματς ολοκληρώνει τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει του Euro και οι παίκτες της βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους αντίπαλους τους. Από την άλλη η Αλβανία στα προκριματικά του Μουντιάλ είχε δύο νίκες και μία ήττα. Διαθέτει δυνατό σύνολο και θα είναι ανταγωνιστική. Η πρόταση είναι 1 και no goal με απόδοση 2,35.

Αλμερία – Χιρόνια (22:00)

Η Αλμερία στον πρώτο τελικό των play off πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση, καθώς ηττήθηκε με 3-0 από τη Χιρόνα και πλέον χρειάζεται τρία γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση και να προκριθεί. Θα παίξει επιθετικά αλλά υπάρχει κίνδυνος να δεχθεί γκολ καθώς η άμυνά της είναι ευάλωτη. Από την άλλη η Χιρόνα έχει το πλεονέκτημα, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, διαθέτει καλή άμυνα και επίθεση και είναι δύσκολο να χάσει την πρόκριση. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,00.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα