ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων, Κύπελλο Βραζιλίας 3ης Φάσης, 9/6/’21

ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η επιτυχημένη απόδοση ήταν 2,00 στον αγώνα Γαλλία – Βουλγαρία 3-0 (1 και under 3,5 πρότασή μας). Αντίθετα στις άλλες αναμετρήσεις Πολωνία – Ισλανδία 2-2 (1 και under 3,5 η πρότ.) και Ουγγαρία – Ιρλανδία 0-0 (1 η πρότ.) είχαμε αστοχία.

Συνεχίζουμε σήμερα (9/6) με στοιχηματικές προτάσεις από φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων και Κύπελλο Βραζιλίας 3ης Φάσης:

Πορτογαλία – Ισραήλ (21:45)

Η Πορτογαλία στο προηγούμενο φιλικό απέσπασε ισοπαλία 0-0 με την Ισπανία, ενώ το σημερινό ματς με το Ισραήλ θα είναι το τελευταίο της πριν από το Euro. Θεωρείται φαβορί, καθώς είναι ομάδα γνωστή για τη μαχητικότητα και την ποιότητά της. Από την άλλη το Ισραήλ στο προηγούμενο φιλικό επικράτησε 3-1 του Μαυροβουνίου και αυτή η νίκη γέννησε ελπίδες για μία καλή πορεία στο μέλλον. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 1,95.

ABC Νατάλ – Σαπεκοένσε (22:30)

Η ΑBC Νατάλ μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα της Serie D που θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισε στα πέναλτι σε νοκ άουτ αγώνα την Μποταφόγκο και στον πρώτο αγώνα με την Σαπεκοένσε ηττήθηκε με 3-1. Το προβάδισμα λοιπόν το έχει η Σαπεκοένσε καθώς μπορεί να προκριθεί ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Η πρόταση είναι 1Χ και under 3,5 με απόδοση 1,95.

ΗΠΑ – Κόστα Ρίκα (2:00)

Η Αμερική μετά τον τελικό απέναντι στο Μεξικό που κρίθηκε στην παράταση, κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Εθνών Βορείου και Κεντρικής Αμερικής. Η ομάδα του κόουτς Μπερχάλτερ διαθέτει ποιότητα και παίκτες με «ψυχή». Από την άλλη η Κόστα Ρίκα μετά τον αποκλεισμό της από το Μεξικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Εθνών, ηττήθηκε και στο μικρό τελικό από την Ονδούρα και έτσι κατέλαβε την τέταρτη θέση. Η πρόταση είναι 1 και under 3,5 με απόδοση 2,20.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα