ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Euro 2020, Κόπα Αμέρικα (2ος Όμιλος), 20/6/’21

ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τα αποτελέσματα και οι προτάσεις μας είχαν ως εξής: Ουγγαρία – Γαλλία 1-1, (2 και under 3,5 η πρότασή μας), βγήκε το σύνολο των γκολ όχι όμως και το σημείο κάτι που  συνέβη και στον αγώνα Ισπανία – Πολωνία  1-1 (1 και under 3,5 η πρότ.). Τέλος στον αγώνα Πορτογαλία – Γερμανία 2-4 (1Χ και under 3,5 η πρότ.) αστοχήσαμε

Συνεχίζουμε σήμερα (20/6) με στοιχηματικές προτάσεις για το Euro 2020 και τον 2ο Όμιλo του Κόπα Αμέρικα:

Ιταλία – Ουαλία (19:00)

Η Ιταλία επιβλήθηκε άνετα απέναντι στην Ελβετία με 3-0. Στο σημερινό αγώνα με την Ουαλία επιζητά την πρωτιά καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη και μαθηματικά την πρόκριση στους «16». Από την άλλη η Ουαλία επικράτησε της Τουρκίας με 2-0 και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση έστω και ως τρίτη, Έχει τέσσερις βαθμούς και το εισιτήριο δεν χάνεται για τη νοκ άουτ φάση, Η πρόταση είναι 1 και over 1,5 με απόδοση 2,05.

Ελβετία –Τουρκία (19:00)

Η Ελβετία θέλει  μόνο τη νίκη για να προκριθεί τουλάχιστον ως μία από τις καλύτερες τρίτες. Την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ουαλία.  Γνωρίζει πως με ισοπαλία πολύ δύσκολα θα προκριθεί με δύο βαθμούς, εκτός και αν υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων στους άλλους ομίλους για να περάσει. Από την άλλη η Τουρκία ακόμα και με νίκη θα πρέπει να καλύψει και  τη μεγάλη διαφορά τερμάτων, η οποία είναι στο -5. Η πρόταση είναι 2-3 γκολ με απόδοση 2,05.

Βενεζουέλα – Ισημερινός (00:00)

Η Βενεζουέλα έφερε λευκή ισοπαλία 0-0 με την Κολομβία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα και συνεχίζει να έχει πολλές πιθανότητες για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση αν και αουτσάιντερ. Θα παίξει αμυντικά καθώς δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών. Από την άλλη ο Ισημερινός θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει τουλάχιστον την παρουσία του στα προημιτελικά. Στο Κόπα Αμέρικα δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, έχοντα τέσσερις ήττες (0-1-4). Η πρόταση είναι Χ2 και under 3,5 με απόδοση 1,80.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα