Στέφανος Ντούσκος: Τα μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για το «Χρυσό»

Στέφανος Ντούσκος
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Ολυμπιονίκης του απλού σκιφ της κωπηλασίας στους 32ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, Στέφανος Ντούσκος χάρισε στην ελληνική κωπηλασία το 4ο Ολυμπιακό μετάλλιο στην Ιστορία και το πρώτο χρυσό! Για τη κατάκτηση του πρώτου χρυσού στο Τόκιο, άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους.

«Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας Στέφανο Ντούσκο, που με μια καταπληκτική εμφάνιση χάρισε στη χώρα μας το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία, κάνοντας παράλληλα και Ολυμπιακό ρεκόρ!  #OlympicGames», αναφέρει σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού

«Πολλά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο! Χρυσός Ολυμπιονίκης και ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων, πραγματικά μία τεράστια επιτυχία. Μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια». Αυτό αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του, για την επιτυχία του Στέφανου Ντούσκου.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του εκφράζει με την σειρά του και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε: «Χρυσός ολυμπιονίκης και ρεκόρ αγώνων ο Στέφανος Ντούσκος. Μας έκανε να νιώσουμε υπερηφάνεια, σε μία στιγμή που αυτό αποτελεί συλλογική ανάγκη. Συγχαρητήρια Στέφανε. Σε ευχαριστούμε».

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Κουτσούμπα

«Θερμά συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγχαρητήρια, επίσης, και σε όλους τους αθλητές της κωπηλασίας που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους, καθώς και στους προπονητές και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που τους στήριξαν», δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναδεικνύεται η προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών, που προετοιμάζονται και πολλές φορές αγωνίζονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μεγάλες δυσκολίες, γεγονός που κάνει την επιτυχία τους ακόμη μεγαλύτερη», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα