Ξάνθη: Βαθμό στη Λάρισα και τώρα… στα μπαράζ (vid-pics)

Η Ξάνθη απέσπασε λευκή ισοπαλία στο «AEL FC Arena» απέναντι στην ΑΕΛ και σε συνδυασμό με το 0-0 του Πανιωνίου στο Περιστέρι, κρατήθηκε στην προτελευταία θέση, που οδηγεί στα μπαράζ.

Μετά από ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και μάλιστα τις περισσότερες στιγμές να έρχονται από τους γηπεδούχους, η Ξάνθη τελικά απέσπασε τη «χρυσή» ισοπαλία. Οι «ακρίτες» μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, όμως είχαν τα ίδια επιθετικά προβλήματα που τους βασανίζουν εδώ και καιρό, αλλά τελικά πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Στην 9η θέση με 36 βαθμούς τερμάτισε η ΑΕΛ, η οποία είχε τις καλύτερες στιγμές στο 59’ με κεφαλιά του Βινίσιους και στο 61’ με σουτ του Σεσέροβιτς από πολύ καλή θέση, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Φιλίπ, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μάρκοβιτς (82’ Μιχαήλ), Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς (76΄Λουφάκης), Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Βινίσιους.

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ (89’ Σόσα), Στάρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (70’ Φοσέ).