Παναιτωλικός: «Έδεσε»... την παραμονή του, 1-0 τον Βόλο (vid-pics)

Ο Παναιτωλικός με μία μέτρια εμφάνιση, κατάφερε με γκολ του Ντουάρτε στο 31’ να επικρατήσει με 1-0 του Βόλου, ο οποίος πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και μάλιστα είχε δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Με τη νίκη τους αυτή, οι αγρινιώτες «έδεσαν» την παραμονή τους στη Super League ανεξαρτήτως… αναδιαρθρώσεων.

Με νίκη έκλεισε την 7η και τελευταία αγωνιστική των play out ο Παναιτωλικός, κερδίζοντας με 1-0 τον Βόλο και εξασφάλισε έτσι την παραμονή του στην Super League 1.

Τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 32', όταν ο Μπαϊροβιτς εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Βόλου, πήρε την μπάλα και την γύρισε στον Ντουάρτε, ο οποίος με ωραίο εναέριο γυριστό την έστειλε στα δίχτυα.

Από την άλλη, η ομάδα της Μαγνησίας έμεινε για 5η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη, ενώ αυτή ήταν και η πέμπτη ήττα της στα play out, αλλά ευτυχώς γι΄αυτήν δεν της κόστισε κάτι…

Στα θετικά, η ευκαιρία που έδωσαν οι δύο ομάδες για συμμετοχή σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Φερνάντες, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Παρράς, Ταχάρ (79’ Τσιγγάρας), Ντάλσιο, Ντουάρτε (79’ Μπελεβώνης), Ρόσα (61’ Άλβαρες), Αριγίμπι (61’ Μουνιέ), Μπαΐροβιτς (89’ Καββαδίας).

Βόλος (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος (69’ Κορέλας), Φεράρι, Μπαλογιάννης (89’ Μπάλλας), Τσοκάνης, Μαξ, Μουνίθ, Κυζιρίδης, Γέντρισεκ (55’ Ζοάο).