Fast and Furious 9: Πότε έρχεται στις οθόνες μας

fast-and-furious
youtube

Αφού πήρε και τρίτη αναβολή η προβολή του Fast And Furious 9, η Universal έδωσε ένα ακόμα επίσημο trailer της νέας ταινίας, η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου, και όχι στις 28 Μάϊου.

Η δράση της ταινίας εκτυλίσσεται σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο έως το Τόκιο, από την Κεντρική Αμερική μέχρι το Εδιμβούργο και από ένα μυστικό καταφύγιο στο Αζερμπαϊτζάν μέχρι τους γεμάτους ομορφιά δρόμους της Τιφλίδας. Επίσης θα υπάρχουν και σκηνές από το διάστημα.


Η υπόθεση

Το σενάριο της ταινίας θέτει τον Dom Toretto (Vin Diesel) και την Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) να βιώνουν μια ήσυχη ζωή με τον γιο τους, Brian στην επαρχία. Ωστόσο, ο Dom μαζί με την ομάδα-οικογένειά του αναγκάζεται να φέρει εις πέρας άλλη μια πρόκληση, μια παγκόσμια καταστροφή με αντίπαλο τον Jakob (John Cena).

Ο Dom, προκειμένου να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά, έρχεται αντιμέτωπος με τον Jakob, έναν επαγγελματία δολοφόνο και οδηγό υψηλής απόδοσης, που τυγχάνει να είναι ο «ξεχασμένος» αδερφός του. Η δυσκολία της υπόθεσης, όμως, δεν σταματά εκεί, καθώς ο Dom και η ομάδα του θα αντιμετωπίσουν ξανά και την Cipher (Charlize Theron), της οποίας συνεργός είναι ο Jakob.

Η πολυαναμενόμενη ταινία δράσης λαμβάνει χώρα σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο έως το Τόκιο, από την Κεντρική Αμερική μέχρι το Εδιμβούργο και από ένα μυστικό καταφύγιο στο Αζερμπαϊτζάν μέχρι τους δρόμους της Τιφλίδας.


Στη ταινία συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Helen Mirren, Charlize Theron, ο τραγουδιστής Ozuna και η τραγουδίστρια Cardi B, η οποία υποδύεται την Leysa, μια γυναίκα που συνδέεται με το παρελθόν του Dom (Vin Diesel).

Δείτε το συναρπαστικό trailer