Η τραγουδίστρια Sophia Urista ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή σε Live (ΒΙΝΤΕΟ)

Sophia Urista ουρεί πάνω σε fan

Το συγκρότημα - το οποίο είναι γνωστό για τις μοναδικές διασκευές τραγουδιών των Tool, Soundgarden, Black Sabbath κ.λπ - ερμήνευαν μια διασκευή του 'Wake Up' των Rage Against The Machine όταν η frontwoman, Sophia Urista κάλεσε έναν θαυμαστή να ανέβει στη σκηνή. Εκείνος ανέβηκε έχοντας μία κάμερα τοποθετημένη στο κεφάλι του. Τότε η τραγουδίστρια του ζήτησε να ξαπλώσει, κατέβασε το παντελόνι της ούρησε στο πρόσωπό του και συνέχισε να ερμηνεύει το κομμάτι του 1992.

Η μπάντα από τη Νέα Υόρκη ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter, εξηγώντας ότι «παρασύρθηκε». Επισήμανε δε, ότι «δεν είναι κάτι που θα δείτε ξανά στο σόου μας». «Λυπούμαστε πραγματικά. Δεν είμαστε έτσι ως συγκρότημα», έγραψαν οι Brass Against σε ένα tweet που στη συνέχεια διαγράφηκε.

Sophia Urista ουρεί fan

Σε ένα δεύτερο tweet, έγραψαν πως «Περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ στο Welcome to Rockville. Η Sophia παρασύρθηκε. Αυτό δεν είναι κάτι που περιμέναμε οι υπόλοιποι και δεν είναι κάτι που θα το ξαναδείτε στις συναυλίες μας. Ευχαριστούμε για χθες το βράδυ».


Το συγκρότημα ρωτήθηκε διαδικτυακά αν ο θαυμαστής ήξερε ότι επρόκειτο να συμβεί αυτό και απάντησαν θετικά. «Ναι. Είχαν υπάρξει αρκετά σχόλια σχετικά με την ούρηση πριν συμβεί στην πραγματικότητα. Προσκλήθηκεε στη σκηνή» ανέφερε η μπάντα.

Δείτε το περιστατικό εδώ