Πεδίον του Άρεως - Μουσικές συναυλίες με θρησκευτικούς ύμνους (8 - 16 Απριλίου)

Πεδίον του Άρεως συναυλίες

Με την ευκαιρία ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης εύχεται στους πολίτες "καλό Πάσχα με υγεία και γαλήνη» και τους καλεί να απολαύσουν τους ύμνους από τα εξαιρετικά μουσικά σχήματα, αλλά και τη νεοσύστατη χορωδία της Περιφέρειάς, η οποία μέχρι στιγμής έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας εύχεται σε όλο τον κόσμο "υγεία, περισυλλογή, γαλήνη και ηρεμία στην ψυχή" επίσημαινοντας ότι "ειδικά αυτές τις ταραγμένες εποχές που ο τρόμος του πολέμου είναι πάλι δίπλα μας, το μήνυμα ειρήνης και αγάπης του Χριστού μας είναι πιο επιβεβλημένο και αναγκαίο παρά ποτέ».

Οι συναυλίες θα διεξαχθούν στον ναό των Ταξιαρχών στο Πεδίον του Άρεως, την 8η, 9η και 10η Απριλίου από το μουσικό σχήμα DeProfundis, μία εξαίρετη ορχήστρα εγχόρδων από νέους μουσικούς μαζί με τη σοπράνο Αλεξάνδρα Πλέσσια και την κοντράλτο Βάσω Καρυώτη.

Από 11 έως 16 Απριλίου, κάθε απόγευμα, η χορωδία της Περιφέρειας υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ντέπης Σακελλαρίου θα ψαλει θρησκευτικούς ύμνους όπως: AveMaria των P.MascagnI-Caccini-Schubert, AgnusDeiPuzzini, HallelujahHandel, Ω! Γλυκύ Μου Έαρ, Επιτάφιος Ρίτσος- Θεoδωράκης, STABAMATER κ.α.