Υπέρκομψες Ελληνίδες στην πολιτική που ξεχωρίζουν

Πολλές φορές όταν αναφερόμαστε στον πολιτικό στίβο, το μυαλό μας πάει αυτόματα στην ηγεσία, στα σκάνδαλα, στις αποφάσεις κ.ο.κ. Και κατά βάση ανατρέχουμε σε άνδρες πολιτικούς. Ωστόσο, οι γυναίκες πλέον έχουν ισχυρή παρουσία στην πολιτική, δίνοντας έναν αέρα κομψότητας εντός και εκτός Βουλής. Ποιες είναι εκείνες όμως που ξεχωρίζουν για το στιλ τους; 

Οι γυναίκες δίνουν έναν άλλον αέρα στον πολιτικό στίβο και ομολογουμένως, υπάρχουν ορισμένες που ξεχωρίζουν για το στιλ και την κομψότητα τους.

Της Φωτεινής Σταμογιώργου

Η μόδα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εξάλλου, και οι πολιτικοί, πολλές φορές κρίνονται και για τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Ουκ ολίγες φορές έχει γίνει λόγος για την έλλειψη γραβάτας από τον Αλέξη Τσίπρα και την αδυναμία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μπλε κουστούμια.

Ωστόσο, όσο υπέρκομψοι και αν δείχνουν ορισμένοι άνδρες πολιτικοί, τις εντυπώσεις «κλέβουν» σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους οι γυναίκες αυτού το χώρου. Και μάλιστα, δικαιολογημένα. Ένα γυναικείο look για να είναι κομψό χρειάζεται προσπάθεια, αντίληψη και βέβαια, προσωπικό γούστο και στιλ. Και εμείς οι γυναίκες τα καταφέρνουμε καλύτερα σ' αυτά.

Ωστόσο, ποιες είναι εκείνες οι γυναίκες της πολιτικής στη χώρα μας που ξεχωρίζουν για τις ενδυματολογικές τους επιλογές και σχολιάζονται για το πόσο υπέρκομψες είναι κάθε φορά;

Πάμε να δούμε παρέα τις πιο κομψές γυναίκες της Πολιτικής

 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 

 

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Νοτοπούλου μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό σε κάθε της εμφάνιση, τόσο με την φυσική ομορφιά της, όσο και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Πρόκειται για μια από τις πιο στιλάτες πολιτικούς της χώρας, και αυτό μας το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Είναι βέβαιο, πως ξέρει να φοράει ιδανικά το κουστούμι και να είναι chic και elegant διαρκώς!

 ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ 

i efi ahtsioglu me aspormavro forema

Η Έφη Αχτσιόγλου σε κάθε της εμφάνιση μας υπενθυμίζει το πόσο κομψή είναι διατηρώντας της αξιοζήλευτη pasisian chic εικόνα της. Η ίδια ούσα φύση λεπτεπίλεπτη αναδεικνύει μοναδικά κάθε ρούχο και κάθε της δημόσια εμφάνιση αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

 ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ 

i olga kefalogianni me ciel forema se karekla

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, ομολογουμένως είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του πολιτικού στίβου. Διακρίνεται για την εξωτερική της εμφάνιση και το αριστοκρατικό παρουσιαστικό της, καθώς και για το γούστο της το οποίο πάντοτε ξεχωρίζει.

ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ

i noni dunia me mov kustumi

Η Νόνη Δούνια ούσα συνηθισμένη να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα –λόγω της καριέρας της στο μόντελινγκ– συνέχισε να κάνει το ίδιο και αφότου «ρίχτηκε» στο πολιτικό στίβο, καθώς αδιαμφισβήτητα συνεχίζει να μας μαγνητίζει με την εξωτική ομορφιά της, αλλά και τις αξιοζήλευτες εμφανίσεις της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η εμφάνιση της στην στην ορκωμοσία της Βουλής με ένα μωβ κουστούμι, «τραβώντας» όλα τα φλας των φωτογράφων.

 ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

i nantia giannakopulu ntimmeni sta lefka sto vima tis vulis

Η Νάντια Γιαννακοπούλου από τα φοιτητικά της χρόνια ασχολείτο με τα κοινά, και πλέον όλοι λίγο πολύ τη γνωρίζουμε και την ξεχωρίζουμε. Το ιδιαίτερο στιλ της δεν περνά απαρατήρητο και είναι μία από τις γυναίκες που θαυμάζουμε για το κοντό της καρέ μαλλί που τόσο πολύ της πάει.

 ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ 

i elena rapti me forema ke kapelo

Η πανέμορφη Θεσσαλονικιά Έλενα Ράπτη είναι οικεία φυσιογνωμία στον χώρο της πολιτικής και πάντοτε τραβά όλα τα βλέμματα με την σικάτη εμφάνιση της, η οποία συνδυάζεται ιδανικά με το «κοφτερό» μυαλό της. Συνήθως, επιλέγει κλασικά ρούχα με ένα μοντέρνο twist που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

i domna mihailidu me portokali forema

Η Δόμνα Μιχαηλίδου παρά το νεαρό της ηλικίας, διαθέτει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό και ξεχωρίζει για τη φινέτσα της. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διαθέτει απαράμιλλη γοητεία και στιλ, Ενώ, κάθε φορά μάς καθηλώνει με τα έντονα χρώματα που επιλέγει να φορά, αλλά και τα αέρινα φορέματα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της.

 ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ 

i eva kaili se polithrona

Ακόμη μια καλλονή του πολιτικού στίβου που εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της και κάθε της εμφάνιση τραβά την προσοχή. Η Εύα Καϊλή αν και διατηρεί χαμηλό προφίλ, ενδυματολογικά, χωρίς υπερβολές, επιλέγοντας κλασικά και σικάτα ρούχα, πάντοτε διακρίνεται για την καλαισθησία και την κομψότητα της.

Οι παραπάνω γυναίκες αποδεικνύουν περίτρανα το πόσο υπέρκομψες είναι και μάλιστα, δίχως φαμφάρες και περιττά λόγια. «Μιλούν» μέσα από τα ρούχα που εκείνες φοράνε, τα οποία δεν τις φοράνε, σε καμία περίπτωση, αλλά αναδεικνύονται μοναδικά πάνω τους.

 Συμφωνείτε; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGR