Μεταλλικά κρεβάτια με την ποιότητα και την τεχνογνωσία της Art Metal

Μεταλλικά κρεβάτια και Art Metal

Μεταλλικά κρεβάτια από μασίφ σφυρήλατο σίδηρο. Χειροποίητα σιδερένια κρεβάτια υψηλής αισθητικής για το υπνοδωμάτιο σας σε προσιτές τιμές, με εγγύηση εφ’όρου ζωής από την Art Metal.

Αμέτρητες επιλογές από χειροποίητα μεταλλικά έπιπλα για την διακόσμηση του σπιτιού σας ελληνικής κατασκευής. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Η “ART METAL ΑΒΕΕ”ιδρύθηκε το 2003 και ειδικεύεται στο χώρο του μετάλλου επενδύοντας σε καινοτόμους μεθόδους, προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Μεταλλικά κρεβάτια και Art Metal

Μεταλλικά κρεβάτια από την Art Metal

Η οργανωτική δομή της ART METAL ΑΒΕΕ στηρίζεται στη μεγάλη γκάμα και τα μεγάλα αποθέματα υλικών που επιτρέπουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.

Εκτός από την πλήρη σειρά ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιούμε ειδικές απαιτήσεις πελατών σε διαστάσεις και ποιότητες.

Έχοντας ως προτεραιότητα τον πελάτη, κάθε συνεργασία μας χαρακτηρίζεται από απόλυτη συνέπεια, τη διασφάλιση των σχεδίων μας και τη δημιουργική διάθεση. Δημιουργούμε έργα τέχνης υψηλής αισθητικής, χειροποίητα, διαχρονικά, μοναδικά, κορυφαίας ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, που διατηρούν την αξία τους στο χρόνο.

Μεταλλικά κρεβάτια και Art Metal

Μεταλλικά κρεβάτια από την Art Metal

Οι κύριοι κλάδοι τους οποίους προμηθεύουμε είναι:

Έμποροι μεταλλικών επίπλων, ξενοδοχεία, κέντρα εστίασης, αρχιτέκτονες, μηχανικοί και ιδιώτες.

Οι προμηθευτές μας είναι μεγάλες εταιρείες πιστοποιημένες από διεθνείς οργανισμούς διασφάλισης ποιότητας.

Με την τεχνογνωσία και την βαθιά γνώση της διεθνούς αγοράς που συνεχώς εξελίσσεται στον τομέα του σιδήρου, καλύπτουμε συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας με τις καλύτερες ποιότητες υλικών και τις καλύτερες τιμές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για δημιουργική συνεργασία.


Δείτε περισσότερα μεταλλικά κρεβάτια πατήστε ΕΔΩ