Paul Walker: Το άδοξο τέλος του «μαχητή των δρόμων» (pics&vid)

Ο αγαπημένος «μαχητής» Paul Walker, σαν σήμερα, αν ζούσε ακόμα, θα έκλεινε τα 47 του χρόνια. Το νήμα της ζωής του ηθοποιού κόπηκε ξαφνικά στις 30 Νοεμβρίου 2013, συγκλονίζοντας ολόκληρο τον κόσμο.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για εκείνον. Ένας ονειροπόλος «μαχητής» που η μεγάλη του αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα του στοίχισε τη ζωή.

Είναι μεγάλη ειρωνεία γιατί συμμετείχε σε όλα τα «Fast and Furious» και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έχει αυτή την κατάληξη.

 

Το πιο όμορφο πρόσωπο του People Magazine, Paul Walker είχε πει κάποτε:

«Θέλω να παντρευτώ, το σκέφτομαι συχνά. Αλλά επίσης σκέφτομαι τα αυτοκίνητά μου, οι προτεραιότητές μου δεν είναι ακριβώς αυτό. Η ζωή είναι τόσο σύντομη. Και η μεγαλύτερη κατάρα είναι να ερωτευτείς κάποιον».

Προαισθανόταν ότι θα γίνει κάτι κακό; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

Ήταν το πεπρωμένο που η ζωή είχε προδιαγράψει για εκείνον;

Το δεδομένο είναι ότι ο αγαπημένος μας Brian O’Coner δεν είναι μαζί μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει «φύγει», αφού  μέσα από τις ταινίες «Fast and Furious» τον θυμόμαστε όπως του αρμόζει.

Σαν έναν μαχητή των δρόμων.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ο Paul Walker γεννήθηκε στην Glendale της Καλιφόρνια στις 12 Σεπτεμβρίου του 1973. Γιος του Paul William Walker III, ενός εργολάβου αποχέτευσης- μποξέρ και της Nee Crabtree, μοντέλου μόδας. Ο παππούς του από τη πλευρά του πατέρα του είχε κάνει καριέρα στο μποξ.

Οι ρίζες του Paul Walker ήταν Αγγλικές- Γερμανικές και Ιρλανδικές. Μεγάλωσε στη κοινότητα του Sunland στο Λος Άντζελες, πήγε σχολείο στο San Fernando Alley και αποφοίτησε το 1991 από το Sun Valleys Christian School.

Μετά το σχολείο φοίτησε στο κολέγιο της Νότιας Καλιφόρνιας, σπουδάζοντας θαλάσσια βιολογία.

ΚΑΡΙΕΡΑ 

Ξεκίνησε την καριέρα του από μικρό παιδί σε τηλεοπτική διαφήμιση για τις πάνες Pampers. Ήταν μόλις δύο ετών και ήδη εργαζόταν σαν μοντέλο. Το 1985 είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τηλεοπτικά show όπως το «Highway to heaven, who’s the boss», «The Young and the Restless» και στο «Touched by an Angel». Την ίδια χρονιά έκανε μία διαφήμιση για τη Showbiz Pizza. To 1986 παίζει για πρώτη φορά στη ταινία τρόμου «Μonster in the Closet» και την επόμενη χρονιά στη ταινία επιστημονικής φαντασίας «Programmed to Kill».

Το 1993 υποδύεται το ρόλο του Brandon Collins στη σαπουνόπερα The Young and the Restless στο τηλεοπτικό σταθμό CBS. Μάλιστα, με τη συμπρωταγωνίστρια του Heather Tom προτάθηκαν για το βραβείο Outstanding Lead Actor and Actress, με την οποία έγινε και γνωστός.

Το 1998 έπαιξε στη κωμωδία «Meet the Deedles» με την οποία έγινε και γνωστός. Αυτή η ταινία ήταν και το εισιτήριό του για ρόλους στις ταινίες: «Pleasantiville» το 1998, «Varsity Blues» το 1999, «She’s all that» το 1999 και στη ταινία « The Skulls».

Η καριέρα του απογειώθηκε όταν συμμετείχε στο Fast and Furious, όπου δίπλα του είχε αστέρια, όπως ο Vin Diesel, η Jordana Brewster, η Μichelle Rondriguez, ο Rick Yune και ο Ted Levine.

Από εκεί πέρα ακολούθησαν και άλλες ταινίες που πρωταγωνίστησε. Μάλιστα τον Ιούλιο του 2011 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Coty Prestige fragrance- Davidoff Cool Water.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ

Ο Paul Walker ζούσε στη Santa Barbara. Έκανε μία κόρη, την Μeadow Rain Walker, μαζί με την Rebecca McBrain. Παρ’όλα αυτά χώρισαν.Μέχρι την μέρα του θανάτου του ήταν σε σχέση με την Jasmine Pilchard Gosnell.

Ο ανθρωπιστής Paul το 2010 πρόσφερε τη βοήθειά του στο Constitucion Chile σε ανθρώπους που είχαν πληγεί από τον καταστροφικό σεισμό 8,8 της κλίμακας ρίχτερ. Επίσης, συμμετείχε στην ομάδα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Ταϊτή για να βοηθήσει τα θύματα του σεισμού του 2010.

ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ

Στις 30 Νοεμβρίου του 2013, η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία συνταράσσοντας όλο τον κόσμο. Η Porsche στην οποία επέβαιναν με ένα φίλο του χτύπησε σε δύο δέντρα και έπιασε αμέσως φωτιά. Την μέρα εκείνη, ο ίδιος και ο φίλος του έφευγαν από ένα φιλανθρωπικό event για τα θύματα του τυφώνα Yolanda.

Όταν αναφερόταν στον εαυτό του έλεγε πως είναι εξωστρεφής και άπληστος αναζητητής συγκινήσεων. Φανατικός λάτρεις των ωκεανών, της ταχύτητας και του σερφ. Είχε μια σειρά από αυτοκίνητα τα οποία ονόμασε «Always Evolving».

Μελέτησε πολεμικές τέχνες όπως: Jujitsu, Taekwodo, Jeet Kune Do και Eskrima. Όλο αυτό ερχόταν σε αντίφαση με το γεγονός πως του άρεσαν οι οικογενειακές στιγμές, απολάμβανε χρόνο με την κόρη του και την αγάπη που είχε για τα σκυλιά του.

Ο ίδιος είχε πει: «Ξέρεις πως το μόνο που πραγματικά μετρά είναι οι άνθρωποι που αγαπάς να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς. Όλα τα άλλα είναι πασπάλισμα σε ένα παγωτό».

PAUL, YOU'LL BE REMEMBERED... ALWAYS!


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM