55 μαθητικές «Startup» διαγωνίζονται για το Καλύτερο Promo Video

έφηβοι «startuppers»
© JA Greece

Πενηνταπέντε καινοτόμες μαθητικές «Start Up» δημιουργήθηκαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά σε Γυμνάσια και Λύκεια ολόκληρηςτης χώρας για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για το Kαλύτερο Promo Video Mαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2021 του Junior Achievement Greece.

Οι έφηβοι «επιχειρηματίες» - «startuppers» θα μας παρουσιάσουν τις έξυπνες ιδέες τους και αναμένεται να μας εντυπωσιάσουν το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 από τις 11:00 έως τις 15:00. 

τρεις έφηβοι startuppers
© JA Greece

Ένα «επιχειρηματικό θαύμα» που ξεπερνάς τις δυσκολίες της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης

Πιο συγκεκριμένα, οι έφηβοι «startuppers» με τις ιδέες, τον ενθουσιασμό, την επιθυμία και την αστείρευτη θέληση τους πρόκειται να δώσουν λύσεις σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα αλλά και να φέρουν την ανάπτυξη στον τομέα της υγείας, του τουρισμού, της αγροδιατροφής και άλλους τομείς της οικονομίας.

Μετά από αρκετούς μήνες σκληρής δουλειάς, τα παιδιά είναι σε θέση «να ανοίξουν» το δικό τους «κατάστημα» και να πουλήσουν τα προϊόντα τους και αφού αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή, θα διεκδικήσουν βραβεία σ' αυτήν την εμβληματική εκδήλωση του παγκόσμιου προγράμματος «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση». 

Φέτος, λόγω κορονοϊού, όλα έγιναν και θα γίνουν με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και για αυτό το JA Greece διοργάνωσε την πρωτότυπη διαδικτυακή ψηφοφορία/διαγωνισμό για το «Καλύτερο Promo Video Μαθητικών Εικονικών Επιχειρήσεων 2021». To αποτέλεσμα προέκυψε κατά 50% από το κοινό, κατά 40% από την κριτική επιτροπή και κατά 10% από την ψήφο μεταξύ των ομάδων.  

έφηβοι
© JA Greece

Ποιοι «κρύβονται» πίσω από αυτό το project

Τέλος, να σημειωθεί πως το πρόγραμμα της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης υλοποιείται υπό την Αιγίδα της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και με την έγκριση του Yπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.  Το JA Greece είναι βραχίονας του παγκόσμιου Junior Achievement που εκπαιδεύει στην επιχειρηματικότητα 12 εκατομμύρια παιδιά κάθε χρόνο στις ΗΠΑ και σε άλλες 120 χώρες. Το JA Worldwide, με ιστορία 100 ετών, βρίσκεται στην 7η θέση των 200 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών με τη σημαντικότερη προσφορά, επιρροή, αποτελεσματικότητα και δικτύωση σε όλο τον κόσμο.

Δείτε live την εκδήλωση το Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live στην ιστοσελίδα https://www.jagreece.org/promovoting και στα social media του JA Greece www.senja.gr από τις 11:00 έως τις 15:00.

εκδήλωση
startuppers
δύο έφηβοι
διαγωνιζόμενοι
έφηβοι που συμμετέχουν στον διαγωνισμό
πρόγραμμα εκδήλωσης
εκδήλωση
© JA Greece
startuppers
© JA Greece
δύο έφηβοι
© JA Greece
διαγωνιζόμενοι
© JA Greece
έφηβοι που συμμετέχουν στον διαγωνισμό
© JA Greece
πρόγραμμα εκδήλωσης
© JA Greece

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα