Έκτακτο: Ο χιονιάς έκλεισε την Αθηνών-Λαμίας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκλεισε η εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας λόγω του χιονιά

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα διέταξε η αστυνομία

Συγκεκριμένα, στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής και Μαρτίνου διακόπτεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν από τα Οινόφυτα. Η διακοπή κυκλοφορίας έχει προκαλέσει τεράστια ταλαιπωρία στους οδηγούς που βρίσκονται ακινητοποιημένοι στα αυτοκίνητά τους μέσα στο χιόνι περιμένοντας τις υποδείξεις της Τροχαίας για αναστροφή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Οδού:

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς, ότι έπειτα από σχετικές αποφάσεις των αστυνομικών διευθύνσεων, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων στις περιοχές Μαλακάσας, Υλικής & Μαρτίνου και με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Λαμία στα διόδια των Αφιδνών και στο ρεύμα προς Αθήνα πριν τα Οινόφυτα. Ειδικά για το ρεύμα προς Λαμία και την τεχνητή ανάσχεση στις Αφίδνες, οι οδηγοί μπορούν ακολουθώντας τις υποδείξεις της Τροχαίας να αναστρέψουν στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τη λήξη των φαινομένων. Θα υπάρχει διαρκής ανανέωση των ενημερώσεων ανάλογα με την πορεία των καιρικών φαινομένων.

Στο μεταξύ, το απόγευμα διεκόπη και η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης. Η διακοπή της κυκλοφορίας ισχύει και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του γηπέδου του Διονύσου έως το ύψος του Αγίου Πέτρου. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM