Κατά φαντασίαν συνοριοφύλακας ο «Αγάπη μόνο» - Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ (pics)

Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός «Αγάπη Μόνο» και κατά κόσμον, Τάσος Ποτσέπης, δημοσιοποίησε μέσω social media πως του έγινε η πρόσληψη στη Συνοριοφυλακή της Χίου.

Ο ίδιος, φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα εξέφρασε την χαρά, την περηφάνια και την τιμή για αυτό του το επίτευγμα. Σύντομα η είδηση αυτή κατέκλυσε τον κόσμο του ίντερνετ, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και σχολίων (κατά κόρον αρνητικών).

Πράγματι, ο Τάσος Ποτσέπης συγκέντρωσε υψηλό αριθμό μορίων – ήταν τρίτος μάλιστα – στον πίνακα όσων πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για να ενταχθούν στη Συνοριοφυλακή της Χίου.

Παρόλα αυτά, η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίας οι οποίες  όμως δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.

Πώς αποκαλύφθηκε το ψέμα του «Αγάπη Μόνο»

Η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Μάλιστα, η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτηση του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ. Γεγονός που είχε προβληματίσει και ορισμένους χρήστες οι οποίοι το είχαν προσέξει και σχολιάσει.

Υπενθυμίζεται ότι και την προηγούμενη φορά που είχε προσπαθήσει να μπει στην Ελληνική Αστυνομία το 2019, ο Τάσος Ποτσέπης είχε συγκεντρώσει αρκετά μόρια για τις Ειδικές Δυνάμεις αλλά είχε κοπεί στα ψυχοτεχνικά τεστ.

Η στολή δεν κάνει τον συνιοριοφύλακα

Έτσι, εξηγείται και η μυστηριώδης φράση «αφιλοκερδώς υπέρ πίστεως & υπέρ πατρίδας θα πράξω το λειτούργημα του αμύνεσθαι υπέρ πατρίς…» στην ελαφρώς ανορθόγραφη ανάρτηση του.

Να σημειωθεί, πως ακόμη και χρήστες του Instagram προχώρησαν σε μαζικά reports, με αποτέλεσμα το κοινωνικό δίκτυο να αποκρύπτει πλέον την ανάρτηση του με την αιτιολογία «ψευδείς πληροφορίες» (false information).

Δείτε παρακάτω:

Από ότι φάνηκε λοιπόν, ο ίδιος ο Ποτσέπης θεώρησε σίγουρη την πρόσληωη του στη Συνοριοφυλακή της Χίου, και έτσι δεν δίστασε να κάνει χρήση των αποτελεσμάτων μοριοδότησης για τους συνοριοφύλακες προκειμένου να συγκεντρώσει την προσοχήγ όλων στο πρόσωπο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM