Κρήτη: Συνελήφθη ο ιερέας που έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας στα σχολεία (vid)

Στην Κρήτη, τη Δευτέρα 14/09. κατά τη διάρκεια αγιασμού σχολείου, ο ιερέας έκανε κήρυγμα υπέρ της μη χρήσης της μάσκας από τους μαθητές, γεγονός που ξεσήκωσε σάλος αντιδράσεων.

Το περιστατικό κατέγραψε ο πατέρας μαθητή του νηπιαγωγείου Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο. Η δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο οδήγησε στη σύλληψη του 47χρονου ιερέα απ΄την αστυνομία του Ρεθύμνου με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο ιερέας, κατά τη διάρκεια του αγιασμού, αποφάσισε ξαφνικά να προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές και απόλυτο κήρυγμα κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Να σημειωθεί, πως τα λεγόμενα του ιερέα προκάλεσαν την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χαρακτηρίζει αντισυνταγματική τη χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει μία βόλτα από το σπίτι τους προκειμένου να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει «στέκουν» και είναι ορθά.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως όταν ορισμένοι γονείς εναντιώθηκαν στο κήρυγμα του και άρχισαν να του ζητούν να ολοκληρώσει για να μπορέσουν να φύγουν, εκείνος ξεκίνησε νέα λεκτική επίθεση λέγοντας:

«Εντάξει, Συριζαίοι, εντάξει. Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM