Αυτό το 5χρονο έχει 107 εκ. followers στο youtube: Τ' απίστευτα λεφτά που κερδίζει (video)

Είναι 5 ετών, κατάγεται από τη Ρωσία, τη λένε «Νάστια» (Nastya) κι έχει 107 εκατομμύρια ακολούθους στο Youtube

Μείνατε; Ομοίως, όταν αντιληφθήκαμε τι «παίζει» γύρω απ' αυτό το παιδί-θαύμα, κρίνονταs εκ του αποτελέσματος. Ποια είναι η μαγεία της «Νάστια», αυτό που τραβάει σαν μαγνήτης τους followers και την καθιστά 3η στη σχετική λίστα του Forbes;

Το γλυκό αυτό, λοιπόν, κοριτσάκι που βλέπετε στη φωτογραφία γεννήθηκε στη νότια Ρωσία, μ' εγκεφαλική παράλυση. Οι θεράποντες ιατροί της έλεγαν πως θα παρέμενε μουγκή μια ζωή. Όμως, θέλοντας να καταγράφουν την ανάπτυξη της μέσω των θεραπειών που ακολουθούσε, αναρτούσαν βίντεο στο κανάλι του YouTube. Έτσι, φίλοι και συγγενείς μπορούσαν να παρακολουθούν την πρόοδο της.

Πέρσι η οικογένεια πήρε την απόφαση να μεταναστεύσει στη Μπόκα Ράτον των ΗΠΑ, στη Φλόριντα, ενώ οι γονείς της μικρής εξακολούθησαν με την ίδια συχνότητα να ανεβάζουν βίντεο στο κανάλι της.

Τα βίντεο γλυκά, παιδικά, δείχνουν να παίζει με τον πατέρα της, να χοροπηδάει σ’ ένα φουσκωτό κάστρο, να παίζει με τη γάτα της. Όλα, δε, είναι ντυμένα με μουσική και πολλά χαμόγελα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, λοιπόν, η αγωνίστρια πιτσιρίκα απέκτησε ακολούθους σε όλο τον κόσμο. Έφτασε, μ' αυτά και μ' αυτά, να μπει στο top 3 των δημοφιλέστερων bloggers του Forbes για τη χρονιά που τελειώνει.

ΤΙΡ

Σύμφωνα με το Forbes πάντα, η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν ένα βίντεο που κατέγραψε την επίσκεψη σε ζωολογικό κήπο με τον πατέρα της Γιούρι. Σε αυτό, χόρευαν με μουσική πλάτη παιδικό κομμάτι, ενώ προσποιούνταν ότι άρμεγαν μια αγελάδα και έτρωγαν παγωτό. Το βίντεο αυτό είχε 767 εκ. views. Απέδωσε, δε, στη μικρή -από διαφημίσεις- 18 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 1ης Ιουνίου 2018 και 1ης Ιουνίου 2019.

EXTRA TIP

Με 107 εκ. συνδρομητές, που έχουν δει τα βίντεο της 42 εκ. φορές, τι άλλο να ζητήσει. Την υγεία της, βέβαια και το ευχόμαστε ολόψυχα. Εδώ να πούμε ότι συγκαταλέγεται στη λίστα του Forbes, με έσοδα προ φόρων, που προέρχονται από διαφημίσεις, χορηγίες.

Το 2020, τέλος, μετά την τεράστια επιτυχία της παγκοσμίως, σκέφτεται να εκδώσει το δικό της βιβλίο, παιχνίδια, αλλά και κατοχυρωμένο στ' όνομά της παιχνίδι για κινητά.

Την πρώτη θέση στον κατάλογο του Forbes βρίσκεται ο οκτάχρονος Αμερικανός Τάιαν Κάτζι με το κανάλι του Ryan's World, με έσοδα 26 εκ. δολάρια και στη δεύτερη το, αμερικανικό χιουμοριστικό blog Dude Perfect, με έσοδα 20 εκ. δολάρια.